23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nutidens batterier er noget mere komplicerede end dem man så for 20 år siden

Derfor bliver vi oftere inviteret indenfor som samarbejdspartner, når der skal sættes strøm på kundernes produkter

I mere end 30 år har vi leveret holdbare batteriløsninger til stor succes for danske og internationale virksomheder. 

ACTEC er i dag et hus med 25 dedikerede og rutinerede medarbejder, som samlet besidder utrolig mange kompetencer under et tag, herunder produktudvikling, omfattende testfaciliteter, moderne produktion og kvalitets og compliance afdeling.

Ved hjælp af avanceret testudstyr og termografianalyse kan vi teste batterierne op mod strømprofilen i kundens produkt og omgivelser, og derigennem finde den batterikemi, som præcis matcher kundens produkt.
Vi belaster batterierne i forskellige scenarier, hvor vi kan simulere præcis det strømtræk og den temperatur, som batterierne skal køre under ude i den virkelige verden. 

Ved at vælge det mest optimale batteri sikrer vi, at vi kun er ude og høste råvarerne 1 gang på 10-15 år, hvor man måske med et dårligere batteri skal ud og høste hvert andet år, og dermed sikrer vi en væsentlig mindre miljøpåvirkning og bedre økonomi.

Ud over til produktudvikling, bruger vi vores testudstyr til at sikre ensartet kvalitet på vores batterier via en grundig indgående kvalitetskontrol.

I mere end 25 år har vi haft vores egen produktion af batteripakker her i Randers.
Mange er faktisk overraskede over, at vi også har produktion af batteripakker i Danmark.
Årsagerne kan være forskellige. Det kan være mindre serier eller af strategiske årsager, det kan være hurtig reaktionstid eller fleksibilitet.
I vores egen produktion har vi licens, udstyr og erfaring til at lave selv de mest avancerede batteripakker.
Og med vores produktion i Asien kan vi med en styrke på ca. 1500 medarbejdere sætte ekstra turbo på med masseproduktion af batteripakker i et hus med egen elektronik og plastafd. Inhouse.

I dag er der et hav af godkendelser, som batteripakken skal have alt efter hvilket segment og marked batteriet skal bruges på, og sådanne certificeringer har vi stor erfaring med at hjemtage sammen med internationalt anerkendte testhuse. 

En af det mest udbredte tests i øjeblikket er transportgodkendelse af Lithium batterier, som vi skal bruge, når vi skal sende vores varer.

Vores lagerpersonale har den senest opdaterede uddannelse og vi er specialister i at afsende farligt gods, så selv de mest avancerede batteripakker kommer sikkert frem til modtageren.

Tag fat i os på +45 87 11 99 99 

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Christian Nyborg
Adm. direktør
+45 87119993 cn@actec.dk

Send til en kollega

0.032