23948sdkhjf
Del siden
Annonce

THS - Berøringsfri kontakt til usynlig installation

Konventionelle kontakter kræver ofte uattraktive store monteringshuller i brugerfladen. Men ikke med SCHURTER THS: den berøringsfri skjulte kontakt. Den kan installeres næsten usynligt bagfra. En lille åbning i brugerfladen er alt, hvad der er nødvendigt, og ToF-sensoren udfører pålideligt sit arbejde.

Den nye SCHURTER THS fungerer med den velkendte ToF-sensor fra den kendte TTS trykknap. En lyskilde udsender lysstråler, der reflekteres af omgivelserne. Sensoren opfanger det reflekterede lys, og afstanden beregnes ved hjælp af lysets konstante hastighed og den målte transitid. Meget præcist!

En lille, næsten usynlig revne i betjeningsfladen, hvor lyssignalet kan sendes og modtages, er tilstrækkelig til, at knappen aktiveres, når den nærmer sig.

Installation og anvendelsesmuligheder

Kontakten fastgøres enkelt bag betjeningsfladen. Denne kan være lavet af ethvert tænkeligt materiale uden at påvirke funktionen. Dette gør det muligt at vælge materialer, der er lette at rengøre. Spektret af mulige anvendelser er bredt. Det spænder fra designertrykknapper til kritiske applikationer inden for medicinsk teknologi eller offentlig anvendelse.

Standard og Design-In-Kit

Som standard er trykknappen designet til en glastykkelse på 2 mm og er udstyret med RGB overfladebelysning. Hvis der bruges andre materialer og overfladetykkelser, er der tilgængeligt et design-in kit fra din SCHURTER-repræsentant, hvormed alle specifikationer kan testes og tilpasses. Derudover kan tilpassede indstillinger som afstand, timing og belysning også nemt testes individuelt med dette kit. Læs mere om SCHURTER kontakter.

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Kontaktperson

MH
Muna Hassan
Marketing Coordinator
muna.hassan@schurter.com

Send til en kollega

0.048