23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCHURTER: udviklingspartner

Hvad er de vigtigste kriterier for en samarbejdspartner, når man udvikler et nyt produkt? Valget af den rette leverandør kan være afgørende for innovationskraften i processen og den endelige succes for projektet.

SCHURTER er din udviklingspartner og påtager sig ansvar og tilbyder support gennem hele projektet. Med vores viden og erfaring inden for design af HMI-løsninger udvikler vi den optimale applikation til vores kunder. Vi har en kvalificeret teknologisk portefølje til integration af komponenter som touchskærme, displays og controllere. Procesforløb til produktion af komplette løsninger - såsom glasprint, laminering, optisk bonding og elektronik - udføres internt.

Faktorer for succes

Synergi, integration, interaktion og partnerskab: Det er de vigtigste faktorer for en vellykket implementering af nye ideer og udvikling af nye applikationer. De gør forskellen mellem en leverandør og en udviklingspartner. SCHURTER's specialister støtter dig gennem hele processen, fra koncept til seriemæssig produktion i små og store mængder.

Som leverandør af komplette løsninger tilbyder vi en effektiv udvælgelse og integration af forskellige kvalificerede komponenter til et optimalt kundespecifikt produkt.

Høj kompleksitet

HMI-inputsystemer til maskiner, anlæg og enheder er teknisk komplekse og avancerede. Dog udvikler kundespecifikke krav, specifikationer og teknologier sig konstant.

SCHURTER arbejder sammen med dig for at udvikle et inputsystem, der er præcist tilpasset dine komplekse applikationskrav. Med målrettet rådgivning, viden og kreativitet er vi din udviklingspartner for den optimale HMI-applikation. Læs mere her.

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Send til en kollega

0.047