23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HI 2023: Mini Analog Pro Ex i skilleforstærkere vinder prisen Gold German Innovation Award 2023

Pris til Mini Analog Pro

Det tyske ”German Design Council” har tildelt German Innovation Award til de nye Ex varianter i Phoenix Contacts program af smalle 6,2 mm Mini Analog Pro skilleforstærkere med SIL 3. 
 
I kategorien ”Excellence in Business-to-Business” har en uafhængig jury bestående af repræsentanter fra områderne business, design og science valgt Phoenix Contact som vinder for banebrydende præstationer i industrien. 
 
Skilleforstærkerne tilbyder eksplosionsbeskyttelse og functional safety i et kompakt design. Juryen var også imponerede af pladsbesparelserne på op til 50% sammenlignet med tilsvarende løsninger. Målesignaler bearbejdes pålideligt samtidig med, at sikkerheden for mennesker, miljø og systemet sikres. Produkterne er klassificeret til højeste sikkerhedsniveau SIL 3 one out of one. Betjeningskonceptet, konfiguration og overvågnings-app, kommunikationsgateways, digital tagging og digitale navneskilte er særligt brugervenlige og fremtidssikrede. 
 
The German Innovation Award anerkender produkter, teknologier og services, som baner en ny og innovativ vej og tilbyder løsninger, som giver en enestående merværdi for brugerne og miljøet. Disse fremtidsorienterede innovationer er mulige i alle industrier og på alle niveauer – uanset om du er en industriel gigant eller en start-up. The German Innovation Award tilbyder lige muligheder for alle, som driver innovation fremad og lægger deres præstationer frem for et bredt publikum. 
Oplev produkterne på HI 2023, stand E4040

 
Mere information om Ex i skilleforstærkere og måleværdikonvertere

 

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Ejner Bøndergaard
Product Manager
eboendergaard@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.047