23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Connectivity Heroes fra Murrelektronik

Superkraft i enhver længde og design

I netværksproduktion virker intet uden stik. Deres præstation vil afgøre, om digitaliseringen lykkes. Automatiseringens verden er derfor kun så god som dens stikforbindelser. De fungerer som bindeleddet og sikrer uhindret overførsel af signaler, data og strøm. Derudover sikrer de problemfri og sikker drift og fejlfri installation.

Superhelte har alle en særlig superkraft. Dette er også tilfældet med vores Connectivity Heroes. Nogle tager sig af data, andre af signaler og yderligere andre af strøm. Vores stik er rigtige helte og tilbyder derfor maksimal variation, førsteklasses kvalitet - og hver enkelt er 100% testet!

 

SIGNAL
Vi tilbyder forhåndsmonterede M8- og M12-stik samt ventilstik i passende kabellelængder. LED'er og afskærmning er ofte integreret. Praktisk tilbehør som adaptere, T-stykker og momentnøglen til garanteret tætte forbindelser, er vigtige tilføjelser.
Læs mere om signalstik her

DATA
Tilslutningsteknologi til installation af fieldbusløsninger er tilgængelig med forskellige varianter til M8, M12 og RJ45. Kablerne er meget fleksible og har 360° fuld afskærmning, så datatransmissionen ikke påvirkes af elektromagnetiske interferenser.
Læs mere om datastik her

STRØM
De sørger for optimal tilførsel af energi til maskiner og systemer. M12 Power er ekstremt kompakt og kraftfuld. De standardiserede MQ15-stik muliggør hurtig montering til tilslutning af motorer.
Læs mere om strømstik her

 

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere på mail eller telefon.

☎️ 96 35 06 06
✉️ info@murrelektronik.dk

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.031