23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avalue’s kommende lancering af farverig ePaper-skærm giver nyt løft til detailmarkedet

ePaper teknologien udvikler sig med hastige skridt

Avalue Technology Inc. er en global leverandør af industrielle PC-løsninger og en Titanium-medlem af Intel® Internet of Things Solutions Alliance. I de senere år er ePaper-teknologien blevet forbedret og udviklet, hvilket har ført til en revolutionerende læseoplevelse. Avalues 42" sort-hvide ePaper-skærme kan anvendes som elektroniske whiteboards eller opslagstavler med patientinformation på hospitaler. Det giver professionelt personale en problemfri og tidsbesparende løsning til at synkronisere og opdatere information og medicinske data, og det kan fortsætte med at vise information selv under strømafbrydelser. Med bred visningsvinkel og høj kontrast sikrer disse skærme ubesværet læsning og forbedret brugerkomfort. 

Dog stopper teknologiens udvikling aldrig. Avalue Technology har udvidet deres sort-hvide ePaper-skærm for at udvikle en ny farve ePaper-skærm med fire farver: sort, hvid, rød og gul, hvilket giver mere attraktive og mættede farveeffekter end nogensinde før og gør den ideel til digital skiltning eller plakatvisning. 

Sort-hvide samt farve ePaper-skærme tilbyder alsidige anvendelsesmuligheder og imødekommer forskellige farve- og opdateringshastighedskrav. Disse skærme giver kunderne klare og energieffektive ePaper-løsninger med overlegne visuelle egenskaber samtidig med fordelene ved lavt strømforbrug og en oplevelse fri for blåt lys. Avalue Technology forbliver dedikeret til at samarbejde tæt med deres forskelligartede kundegruppe inden for detailhandel, reklame og sundhedssektoren. 

Avalue Technology arbejder på lanceringen af deres farve ePaper-skærm i fjerde kvartal af 2023. Denne topmoderne skærm vil imødekomme skiltningbehovene for en bredere kundegruppe. Med forbedret kontrast og opløsning kan brugerne forvente mere levende og realistiske billeder. Den hurtigere opdateringshastighed sikrer en mere behagelig læseoplevelse, mens inkluderingen af flash-alarmteknologi muliggør levering af advarselsmeddelelser til offentligheden. 

ePaper-teknologien vil fortsætte med at have en betydelig indflydelse på forskellige sektorer. Inden for uddannelsesområdet vil elever nyde farverige undervisningsmaterialer med samme effektivitet som opdateringer på en computer, men uden den skadelige effekt af blåt lys. For udgivelsesindustrien kan værker præsenteres mere attraktivt for forbrugerne. Og i kommercielle sektorer vil reklamer og digitale skærme blive mere fleksible og energieffektive. 

Desuden gør ePapers lave energiforbrug, genbrugsmuligheder og mulighed for genanvendelse det til en ideel partner for dem, der fokuserer på bæredygtig udvikling. Mens verden aktivt omfavner initiativer for at reducere CO2-udledning, er Avalue Technology dedikeret til at tilbyde miljøvenlige løsninger, der støtter dit engagement i en bæredygtig fremtid. 

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.031