23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold dig sikker og forbundet på vejen med Winmate Vehicle HMI

Høj lysstyrke køretøj HMI til forskellige vejtransportoperationer

Winmate Inc. har i næsten 30 år produceret og udviklet avancerede køretøj HMI-enheder, G-WIN VM-serien. Designet i et aluminiumslegering kabinet med en anti-korrosions belægning og robust design for at imødekomme kravene i næsten alle applikationer i barske miljøer, såsom logistik, transport, flådestyring, landbrug, tunge køretøjer osv.

Holdbarhed i lydløs og effektiv drift

Med langvarig ekspertise inden for logistikcomputing-løsninger forstår Winmate det miljø, hvor køretøj HMI'en vil blive brugt. Typiske køleblæsere kan suge snavs og støv ind fra HMI'ens arbejdsmiljø, hvilket kan føre til ophobning af forurening, enhedsfejl og nedetid. Winmate G-WIN-serien benytter sig af en blæserfri design med passive køleribber, der stille og roligt afleder varmen. Køleløsningerne reducerer ikke kun støj, men minimerer også strømforbruget, øger pålideligheden og forlænger produktets levetid. G-WIN VM-serien med Winmates køleløsninger kan monteres i tunge køretøjer, lastbiler, gaffeltrucks og forskellige former for vejtransport.

Robust hus-teknologi med fleksibilitet

Som pioner inden for køretøj HMI-teknologi har Winmate altid primært anvendt høj kvalitets aluminium som primært materiale til sine produkter. Aluminium er kendetegnet ved en fremragende termisk ledningsevne, høj mekanisk stabilitet og funktionalitet, selv i barske miljøer, hvilket giver fleksible produktionsmuligheder og perfekt æstetik til at imødekomme de fleste kundespecifikke projektbehov.

G-WIN VM køretøj HMI'en er designet til at levere en robust og alsidig løsning til rullende materiel og vejapplikationer, der er i overensstemmelse med EN 50155 og har IP65 beskyttelse mod vand og støv foran. G-WIN VM-serien er bygget til at understøtte et bredt driftsspændingsområde, med isolering eller tænd/sluk-funktion, hvilket varierer afhængigt af model og muligheder for flere grænseflader såsom Ethernet, seriel linje, USB, terminalblok af DIDO/CANBUS, og understøttelse af branche-standard operativsystemer til at styrke mange on-board applikationer.

Perfekt matchet PC-hardware

G-WIN VM-serien køretøj HMI'en er baseret på Intel-processorer og opererer med Windows IoT Enterprise eller Linux Ubuntu operativsystemer. Den tilbyder høj computerydelse og lavt strømforbrug til forskellige applikationer. Uanset om den bruges som en displayenhed eller som en komplet kontrolpanel PC, stoler Winmate på sin ekspertise inden for touchpanelteknologi med selvudviklede og fremstillede bundkort og BIOS, sammen med omfattende viden om industrielle scenarier. På denne måde får brugeren fordel af fleksible, high-performance hardwareplatforme med langvarig tilgængelighed

 

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.046