23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PostNord Logistics får ISO 45001-certificering for sikkert arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel

Vil du prioritere ordentlige arbejdsvilkår og et sundt arbejdsmiljø i hele din virksomheds forsyningskæde? PostNord Logistics er certificeret i arbejdsmiljøledelse, der gavner både vores medarbejdere og kunder.

Hos PostNord Logistics ved vi, at sikkerhed er af afgørende betydning inden for logistikbranchen, og vores ISO 45001-certificering er et bevis på vores dedikation til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Vi ønsker at være en attraktiv og udviklende arbejdsplads, der kan inspirere og være et eksempel for andre, da vi opfatter det som en forudsætning for at kunne rekruttere og fastholde engagerede og motiverede medarbejdere. Dét tror vi på sikrer høj kvalitet i arbejdet og i sidste ende, tilfredse kunder.   
  
Nøglepunkter 
Vi mener, at en sikker arbejdsplads er afgørende for effektivitet og kvalitet i logistikprocessen. PostNord Logistics arbejder ledelse og medarbejdere systematisk med forebyggelse af ulykker, arbejdsrelaterede skader og sygdomme, samt at sikkerhedsstandarder og lovgivning overholdes. 
  
Trænede og kompetente medarbejdere: Vores medarbejdere er specialuddannede og trænede til at håndtere potentielle risici og sikre en tryg logistikproces. Vi prioriterer deres trivsel og skaber et sikkert arbejdsmiljø gennem regelmæssig træning og opdatering af vores sikkerhedsprocedurer. 
  
Sundhed: Sundhed omfatter både fysisk, psykisk og social trivsel, og vi betragter et godt helbred som en ressource, der kan udvikle virksomheden og gøre det muligt for os at håndtere de udfordringer og forandringer, der hele tiden opstår omkring os.  
  
Risikostyring: Vores sikkerhedsstyringssystem hjælper os med at identificere og håndtere potentielle arbejdsmiljørisici. Vi implementerer forebyggende foranstaltninger og nødprocedurer for at minimere risikoen for ulykker eller skader under logistikprocessen.   
   
Ansvarlighed og overholdelse: Vi overholder alle gældende sikkerhedsstandarder og lovgivning. Vores ISO 45001-certificering er et bevis på vores engagement i at levere sikker logistik, der opfylder de højeste standarder for arbejdsmiljø og sikkerhed.  

Kan vi hjælpe dig?
Prioriter sikkerhed og arbejdsmiljø med PostNord Logistics som din logistikpartner. Lær hvordan vores fokus på sikkerhed kan skabe tryghed for dine forsendelser, og få et uforpligtende tilbud HER.  

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Send til en kollega

0.047