23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avalue lancerer ny linje af fleksible bundkort, systemer og touch panel PC'er

Omfattende produktlinje skabt til at understøtte gaming, selvbetjeningskiosker, digital skiltning, HMI

Avalue Technology Inc., en global leverandør af industrielle PC-løsninger og et Titanium-medlem af Intel® Internet of Things Solutions Alliance, stræber efter at levere en komplet række af smarte detailhandelsløsninger, smart sundhedsvæsen, smart produktion, smart transport og integrerede løsninger. Ved at integrere en komplet række produkter fra bundkort, systemer til touch panel PC'er har Avalue Technology lanceret Agile Line for at levere den højeste ydeevne med det laveste strømforbrug. Designet til modulær fleksibilitet kan bundkortet bruges alene eller i kombination med systemprodukter, og en touch panel PC kan parres med et systemprodukt, hvilket giver det smidighed til applikationer som gaming, digital skiltning, industriautomatisering og HMI. Ved fortsat at sikre forretningsbæredygtighed og levere grundig efter-salgsservice tilbyder Avalue forbedrede fordele gennem styrken i sin platform med "agil konfiguration, lavt strømforbrug og høj ydeevne samt integrerede platformressourcer". Dermed leverer Agile Line de mest agile, omfattende og omkostningseffektive produkter for at imødekomme markedets forskellige behov. 

 

Kompakte og pladsbesparende, ultralavt strømforbrug og høj ydeevne 

Avalue Agile Line-produkter drives af 11. generations lavstrøms Intel® CoreTM-processor, der er fremstillet ved hjælp af Intels tredje generation 10nm proces. Sammenlignet med 8. generations Whiskey Lake-U er der op til 23% stigning i single-thread ydeevne og op til 19% stigning i multi-thread ydeevne. Den understøtter også lav-latens til tidsfølsomme applikationer og udfører flere arbejdsbelastninger på en enkelt platform, hvilket sikrer både ydeevne og responsivitet. Dets ultralav-strøms design forlænger levetiden og innovative funktioner for smarte terminalenheder, og dets lav-strøm, højhastigheds karakteristik muliggør synkron kommunikation mellem flere enheder, hvilket gør det velegnet til IoT-markedet, AI, industriautomatisering osv. Ved at bruge en blæserfri design for at forhindre støj, vibration, utilsigtet maskinefejl og yderligere strømforbrug, er Agile Line-systemer og touch panel PC'er ideelle til det støvede og fugtige miljø i produktionsindustrien og automatiserede fabrikker. Desuden understøtter Agile Line TPM2.0 og tilbyder højere hardware-sikkerhed og bemærkelsesværdig pålidelighed, der er afgørende for informationssikkerheden i brancher som finans, IT og produktion. 

Agile Line-produkter inkluderer: 

■ 3,5-tommers lav-strøms single-board computer ECM-TGUC. Lav-strøms, højtydende indlejret system giver et løft til IoT og industriautomatisering. 

■ Mini-ITX-industriel indlejret single-board computer EMX-TGLC understøtter dobbelt Gigabit Ethernet, hvilket gør det egnet til industriel kontrol, NAS-server og multimediecenter. 

■ ACS10-TGU er et lille alt-i-et-system, der hurtigt kan implementeres, hvilket giver det en fordel i udviklingsomkostninger og implementeringstid. Med understøttelse af højhastigheds- og stabil tilslutning er det ideelt til IoT-applikationer, der kræver realtidsrespons og -analyse. 

■ ARC-1738 fuldflad robust multitouch touch panel PC er skabt til en bred vifte af industrielle automatiseringsapplikationer. 

■ Tynde og lette APC-2138 fuldflad multitouch touch panel PC letter lette industrioperationer, der kræver vand- og støvmodstand. 

Integrering af platformressourcer til rettidig levering og omkostningseffektivitet 

Med fordel af Avalues strategiske globale netværk og robuste platformforbindelser forkorter Agile Line markant leveringstiden, leverer hurtigt ved modtagelse af ordrer, sikrer stabil levering og leverer produktgaranti samt professionel reparation og vedligeholdelsesservice. Med sine mange tilstedeværelsespunkter kan den integrerede platform reagere hurtigt på salgsanmodninger og levere den bedste produktkombination til enhver tid på et hurtigt skiftende marked. Avalue sigter mod at opnå "høj smidighed, høj pålidelighed og lavere omkostninger" med sin kerneintegrerede platform. 

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047