23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BITO Storage Systems Nordic øger sin tilstedeværelse på det svenske marked

BITO har ansat Evelina Ek og Billy Sundberg som nye Solution Sales Managers på det svenske marked

Både Evelina og Billy har stor erfaring med opbygning af kunderelationer, key account management og løsningsorienteret salg.

- Jeg er utroligt glad for at arbejde med kunderelationer sammen med mine fantastiske kolleger her hos BITO og på den måde være med til at styrke kendskabet til vores forretning og produkter af høj kvalitet, siger Evelina Ek.

- Det føles meget inspirerende at være en del af BITO Nordic-teamet. Med min erfaring, viden og netværk ser jeg frem til at videreudvikle BITO's forretning især inden for e-handel, siger Billy Sundberg.

Om BITO

BITO tilbyder professionelle lager- og logistikløsninger. Som en af de få totalleverandører på markedet udvikler, producerer og sælger vi reol-, lager-, kasse- og plukkesystemer samt interne transportløsninger af høj kvalitet til alle brancher. Vi planlægger og gennemfører hele dit projekt lige fra tegning til levering, montering, idriftsættelse og service. BITO blev grundlagt i 1845 og har hovedkvarter i Tyskland. I dag tæller koncernen omkring 20 datterselskaber og mere end 1000 medarbejdere.

https://www.bito.com/da-dk/

BITO Storage Systems Nordic
Agerhatten 16C, indgang 4
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25937961
P nummer: 1008326572

Kontaktperson

VJ
Vivi Jakobsen
HR/Adm. & Marketing Ass.
+45 +4563115967 jvi@bito.com

Send til en kollega

0.063