23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med DATRON neo har du mulighed for at udvikle dine produktidéer in-house

Med DATRON neo kan du hurtigt og nemt blive din egen leverandør og måske en andens leverandør på samme tid.

Udløber
28. november 2024

Med DATRON neo får du mulighed for at være fleksibel og tilpasse dig en varierende markeds- og verdenssituation. Du kan nemt beslutte dig for, om du kun ønsker at fræse en prototype, en lille serie, en stor serie eller måske blot udføre en hurtig ændring på en allerede fræset del til en direkte tilpasning.

Med DATRON neo er det hurtigt og nemt at komme i gang med CNC fræsning. Med en simpel installation og omkring 1-2 dages træning er du klar til at begynde at CNC fræse dine deler.

DATRON neo har et klart og lærerigt display, designet ligner en smartphone-grænseflade med selvforklarende ikoner, der guider dig gennem processen. Det er nemt at følge maskinens aktuelle status via en "kørselsskærm". Opsætningsfunktionen i Datron neo er kamera-assisteret og håndteres med "swipe"-bevægelser.

DATRON neo er kompatibel med de fleste førende CAM-leverandører, og yderligere data fra CAM kan bruges.

Kontakt oss gerne for at få mere at vide, få et prisoverslag og booke en demo for og opleve hvor hurtigt og nemt det er at producere en færdig del med den vejledende, smarte og enkle arbejdsgang i kun fire trin. 

Spar tid og energi med DATRON neo.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031