23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCHURTER Bæredygtighedsrapport 2022: Et Skridt Mod en Grønnere Fremtid

SCHURTER Holding AG præsenterer sin Bæredygtighedsrapport for 2022. Dyk ned i de ambitiøse bæredygtighedsmål, som SCHURTER har forpligtet sig til at opnå inden 2036, og opdag de bemærkelsesværdige bestræbelser, virksomheden har gjort for at drive deres realisering.

Udløber
21. november 2080

For to år siden etablerede vi et strategisk vejledende dokument, der skitserer en forpligtende, langsigtede bane for at reducere vores miljømæssige påvirkning og understreger vores bæredygtighedsfokus på tværs af SCHURTER Group. Vores engagement i bæredygtighed er omfattende, og vi har struktureret vores mål inden for fire kerneområder, hvor vores globale tilstedeværelse giver os mulighed for at yde betydelige bidrag: Mennesker og Ledelse, Produkter og Materialer, Produktion og Infrastruktur samt Indkøb og Forsyningskæde.

Central for vores mission er den kontinuerlige reduktion af vores økologiske fodspor på tværs af alle driftsområder i SCHURTER Group. Denne forfølgelse indebærer aktiv deltagelse fra alle 20 koncernselskaber over hele verden. Uanset om det sker gennem lokale projekter og initiativer eller samarbejdsprojekter, der håndterer koncernomfattende bekymringer, spiller hver enhed en afgørende rolle i at fremme vores bæredygtighedsmål.

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Kontaktperson

MH
Muna Hassan
Marketing Coordinator
muna.hassan@schurter.com

Send til en kollega

0.047