23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De Nye MSM II MO Metal Trykknapper

MSM trykknappeserien har haft succes på markedet i over 30 år. Den er kendt for sin holdbarhed, præcision og særligt høje kvalitet i udførelsen. Disse karakteristika - kombineret med yderligere funktioner - kendetegner den nye generation, MSM II, i samme grad.

Udløber
30. november 2080

Det elegante design og det enormt brede udvalg af kvalitetstrykknapper og kontakter af alle slags udgør grundlaget for MSM-familiens succes gennem årtier. Rustfri stålkabinettet er nu tilgængeligt med subminiature mikrokontakter, der muliggør installation i enheder med begrænset monteringsdybde.

Udvidet standardportefølje

En stor mængde varianter er blevet inkluderet i standardporteføljen. For eksempel den nye punktbelysning. Udover punktbelysning gælder dette også for ring- og områdebelysningsvarianter, der fås i en bred vifte af lyse farver. Her er kunden bortskjemt for valg. Der er valgmuligheder for forskellige farver samt RGB-versioner, der tillader individuelle indstillinger og lysindstillinger. Alle belysningsvarianter er tilgængelige til brug ved en forsyningsspænding på 5, 12 eller 24 VDC.

Forbedrede funktioner

MSM II-familien har ikke kun forbedret udseendet, men også tekniske funktioner. De vigtigste inkluderer:

øget ESD-modstand (kontakt: ± 8kV; luft: ± 15kV)
øget slagstyrke IK 08
endnu bredere temperaturområde fra -30 °C til +85 °C


Subminiature Mikrokontakt

Den velkendte MSM trykknap med mikrokontakt og skiftestrømme fra 100 mA til 10 A har nu fået følgeskab af en subminiature mikrokontakt. Denne er blevet betydeligt mindre, så installation ikke længere er et problem, selv med minimal installationsdybde. Denne ekstra konstruktion er tilgængelig for skiftestrømme fra 100 mA til 3 A for SPDT såvel som DPDT kredsløb.

Uovertruffen haptik

Der stilles i stigende grad høje krav til design. Intuitiv betjening spiller en stor rolle for at sikre sikkerheden i betjeningsprocessen gennem klar feedback. På grund af deres uovertrufne taktile feedback er MSM-kontakter meget populære, især i kombination med optisk feedback (ring, punkt, områdebelysning).

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Kontaktperson

MH
Muna Hassan
Marketing Coordinator
muna.hassan@schurter.com

Send til en kollega

0.048