23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltag på den danske fællesstand på Anuga FoodTec – vi har få pladser tilbage

Vil du vise dine innovative løsninger frem for mulige kunder og samarbejdspartnere fra hele verden i fødevareindustrien? Så er det nu, du skal tilmelde din virksomhed Anuga FoodTec.

Anuga FoodTec er den eneste messe som dækker alle aspekter af fødevare- og drikkevareproduktion fra procesteknologi og påfyldnings- og emballeringsteknologi til fødevaresikkerhed, emballering, digitalisering og intralogistik. Som noget nyt i 2024 vil der for første gang være et område for miljøteknologi og energi. 

Anuga FoodTec løber af stablen 19-22. marts i Köln, og er en messe, som afholdes hvert tredje år og tiltrækker besøgende fra hele verden. Der er stor efterspørgsel på løsninger, som er energi- og vandbesparende for at kunne efterleve de stigende krav inden for produktion og proces af fødevarer. En anden tendens som gør sig gædende inden for emballage er et ønske fra forbrugerne, som foretrækker mindre portioner, nedbrydeligt biomateriale eller slet ingen emballage, og det stiller krav til virksomhedernes udvikling i emballering. 

Hvorfor skal jeg deltage på messen?
Du vil møde mange internationale beslutningstagere, som er på Anuga FoodTec for at præsentere innovative løsninger til alle dele i fødevare- og drikkevareproduktionen og diskutere trends i industrien. Du vil have mulighed for at møde mulige samarbejdspartnere, som er på udkig efter nye tekniske løsninger og selv blive opdateret på nye trends i industrien. I 2022 var Anuga FoodTec stadig påvirket af Covid-19, men formåede alligevel at tiltrække 25.000 besøgende fra 120 lande og havde 1.034 udstillere fra 44 lande. Til sammenligning havde messen over 50.000 besøgende i 2018 og 1.657 udstillere.  

Pavilion of Denmark
Danish Export Association står for den danske fællestand på Anuga FoodTec og sørger for en god placering og blikfang. Der er et godt sammenhold mellem de danske virksomheder, som udstiller sammen på Pavilion of Denmark, og her hjælper man hinanden. ”I stedet for at stå alene i et hjørne af messehallen, bliver du del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden. Hvis man lige kender nogle, som er potentiel kunde for én af de andre udstillere på Pavilion of Denmark, så går man med over og hjælper med at etablere kontakt,” siger Jens Michael Carstensen, som er CEO i Videometer. Du kan læse mere om, hvordan det er at udstille på Pavilion of Denmark  her.

Info og tilmelding
Klik her for at læse mere om den danske fællesstand på Anuga FoodTec, samt se priser og hvordan du tilmelder din virksomhed.

OBS – der er tilmeldingsfrist d. 15. september.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, tlf. 2478 1292 / sal@danishexport.dk 
Mia Lundkvist Bach, Project Consultant, tlf. 3164 9321 / mlb@danishexport.dk 

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

SL
Sandra Ladefoged
Member Relations Coordinator
+45 24781292 sal@danishexport.dk

Send til en kollega

0.031