23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du blive din egen leverandør af prototyper og detaljer?

Med DATRON neo, har du gode muligheder for at producere dine egne prototyper og serier? DATRON neo er en CNC fræser med en software tilpasset til både begyndere og professionelle operatører. Det er hurtigt og nemt at komme i gang med DATRON neo. DATRON neo er kompatibel med de fleste førende CAM-leverandører og det er hurtigt at komme i gang med bearbejdningsdetaljer, de fleste producerer allerede efter 1-2 dage efter installation og opstart.

Værktøjsmanager og Værktøjsskifter
DATRON neo har en software med en værktøjsmanager, der giver detaljerede oplysninger om det specifikke værktøj såsom diameter, skærelængde og hvor værktøjet er placeret i skifteren. Softwaren har en filtreringsfunktion, der gør det nemmere for brugeren, når han søger efter et specifikt værktøj. Værktøjsmanageren gemmer information om alle DATRONs værktøjer, så du ikke skal bruge unødig tid på at indtaste værktøjsdata manuelt.

Touch og Swipe funktioner
Softwaren gør det derefter nemt at styre fræsning både for begyndere og professionelle. Du vælger, flytter og markerer med touch- og swipe-funktioner. Det er lige så nemt som på en smart tablet eller smartphone.

Fleksibilitet med spændeteknologi
Uanset om din applikation kræver centrerede patroner, kæbepatroner eller roterende akser, tilbyder DATRON neo fuld fleksibilitet til at integrere dem i bearbejdningsområdet. Bearbejdningsfladen er 19,5" x 16" (X x Y) - så mulighederne for at fastspænde materialet er lige så varierede som antallet af projekter og applikationer. Tilspidsede huller med gevindindsatser i intervaller på 100 mm muliggør hurtig, nøjagtig og gentagelig fastspænding ved hjælp af forskellige fastspændingsteknikker.

Maskinen har tilspidsede huller på arbejdsbordets overflade (fræset af selve maskinen), og dette resulterer i et boss-in-cavity system, der rummer centrerende skær. Disse sikrer repeterbarhed – så hvis du f.eks. fræser en række detaljer, og der kommer et uventet presserende projekt ind, skal du blot fjerne armaturet til dette og starte opsætning og opmåling til det nye projekt. Så når det presserende projekt er færdigt, skal du bare sætte det originale armatur tilbage og fortsætte, hvor du slap. DATRON har mange forskellige løsninger til fastspænding, f.eks. kæbepatron, centrisk spændepatron, pneumatisk spændesystem, vakuumbord (patron), roterende akse og T-spaltebord.

Stabil og stiv konstruktion
DATRON neo er konstrueret med en aluminiumseng placeret i en maskinramme lavet af solide polymerbetonstøbegods. Den stive konstruktion sikrer stabilitet og lave vibrationer, så med DATRON neo produceres dele med præcise overflader og detaljer.

Nem placering og måling
Både måling og placering er let takket være, at der både er en 3D-sonde og et kamera som standard. Ved at trække fingeren på skærmen vil kameraet genkende og lokalisere den del, der skal behandles. 3D-sonden vil derefter måle delen for at sikre præcision under fræseprocessen.

Spindelmotor & kølesystem
Når små værktøjer bruges til bearbejdning, kræves der høje hastigheder for at producere højkvalitetsdele på en omkostningseffektiv måde. DATRON neo har en 2kW højfrekvent spindelmotor til hastigheder fra 4.000 – 40.000 o/min.

Minimum mulig mængde kølevæske
DATRON neo har et minimalt kølevæskesystem (MQCS) med et ekstremt lavt kølevæskeforbrug. Systemet sprøjter en fin tåge på værktøjet for at afkøle og smøre. Ved at bruge små mængder kølevæske reduceres drifts- og forbrugsomkostningerne markant. Dens kølemetode er meget effektiv til afkøling og kan reducere eller endda eliminere omkostningerne til affedtning og kemisk bortskaffelse.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031