23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spørgsmål: Hvordan går det din virksomhed med at opgradere til LED?

For en måned siden trådte et EU-forbud i kraft mod fluorescerende lyskilder såsom de velkendte T5 og T8 lysstofrør. Hvor langt er din virksomhed eller arbejdsplads med at opgradere til LED?

Det er slut med at producere og importere de velkendte T5- og T8-lysstofrør på EU-markedet til fordel for LED-teknologi. En måned er nu gået, siden EU-forbuddet mod fluorescerende lyskilder, hvor lysstofrør var de sidste lyskilder til at blive forment adgang til EU-markedet.

Hvordan går det din virksomhed eller arbejdsplads med at omstille fra lysstofrør?

Læs også: ”Forbud mod lysstofrør på vej: Få hjælp til LED-opgradering

Giv din status til kende

Er alle lyskilder udskiftet til LED eller kun delvist? Slet ikke? Eller bevarer I jeres nuværende lysstofrør og andre lyskilder, så længe det kan købes? Deltag ved at give en status fra din virksomhed eller arbejdsplads i Hans Buchs LinkedIn-opslag her.

Mange fordele ved LED-teknologi

LED-teknologien har en række fordele sammenlignet med andre belysningsteknologier. LED indeholder blandt andet ikke kviksølv som lysstofrør, og det bruger mindre strøm til at levere den samme lysstyrke, som (afhængig af strømkilden) fører til andre fordele såsom færre CO2-udledninger og økonomiske besparelser.

Læs også: ”Har du set lyset i Hans Buchs LED-løsninger?

Hans Buchs LED-løsninger til industrien

Foruden ovenstående fordele har Hans Buch sammensat LED-program specielt designet til industriel brug i hårde miljøer, hvilket gør vores LED-produkter velegnede til marine- og offshore- såvel som mange andre industrier såsom jernbanebranchen. 

Se beviset: "LED-lysrør fra Hans Buch tåler mange tæsk"

Netop til jernbanen vandt Hans Buch i sommer et udbud om at levere LED-lys til DSB’s IC3-flåde. Det bragte blandt andre det regionale medie Erhverv Sjælland (Sjællandske Nyheder).

Læs mere: ”Albertslund-virksomhed skal levere led-lys til DSB’s IC3 tog

Derfor er forbuddet mod lysstofrør trådt i kraft

EU-direktivet RoHS (Restriction of Hazardous Substances) har løbende udfaset undtagelser for at skille sig af med klima- og miljøskadelige teknologier. Undtagelsen for lysstofrør er dermed blevet ophævet, fordi LED-teknologi vurderes at være så tilgængelig, at det kan erstatte andre ældre teknologier til belysning.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.032