23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moderne HVAC-produkter til byggeriet

Et godt indendørsklima sikres med moderne HVAC-systemer til renoveringsopgaver i byggeriet og til nybyggerier. Se Hans Buchs HVAC-sortiment her.

Kravene til en moderne bygning løses blandt andet med automatiserende løsninger og overvågning, der sikrer et trygt og godt indendørsklima for de mennesker, der færdes i dem.

Varme, ventilation og aircondition (HVAC) bidrager væsentligt til at indfri disse efterspørgsler. Hans Buch tilbyder en bred vifte af produkter inden for HVAC og hjælper dig med lige nøjagtig de specifikke opgaver, som du arbejder på. Det kan f.eks. være en renoveringsopgave eller et nybyggeri af en skole, et hospital, et kontor, en sportshal eller noget helt andet. 

Læs også: ”Hans Buch sætter fokus på EPD og ESG i Licitationen

Stort håndplukket HVAC-sortiment til enhver udfordring

Gennem teknisk produktviden og håndplukkede state-of-the-art-teknologier får du med Hans Buch professionel sparring til dine specifikke behov, med den rette skalering og en høj kvalitet.

Det store sortiment af HVAC-løsninger betyder, at du kun behøver at gå ét sted hen for at finde alt det, du skal bruge til din opgave til løsninger inden for målere, sensorer, transmittere til din byggeriopgave inden for varme, ventilation og aircondition. Udvalget dækker over:

Læs mere om Hans Buchs HVAC-sortiment her.

Teknisk rådgivning, konkurrencedygtige priser og hurtig levering fra Europas førende producenter

I Hans Buch holder vi ikke på den viden, vi løbende tilegner os. Vi mener, at god kundeservice ikke skal koste ekstra, og du er derfor sikret teknisk rådgivning på dine spørgsmål og yderst konkurrencedygtige priser i høj kvalitet.

Hans Buch samarbejder tæt med nogle af Europas førende producenter på markedet, herunder Halstrup-Walcher, Sauter, Huba og E+E Elektronik. Produkterne leveres hurtigt fra eget lager i Albertslund og fra producenternes europæiske fabrikker.

Få mere viden om Hans Buchs løsninger til byggebranchen og den brede industri på her.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.063