23948sdkhjf
Del siden
Annonce

"Mennesket er mit fokus" - Ny Produktionschef skal styrke de interne processer i Micro Technic

Søren Helding Madsen er blevet udvalgt som Micro Technics nye produktionschef. Han bringer erfaring og teknisk ekspertise, der skal styrke produktionskapaciteten og fremme positiv udvikling. Søren vægter medarbejdernes betydning og vil skabe et trivselsmiljø. Micro Technic ser frem til hans lederskab og vil sammen med Søren forsat arbejde mod innovative løsninger.

I en spændende udvikling er Micro Technic stolt af at annoncere udnævnelsen af Søren Helding Madsen som virksomhedens nye produktionschef. Dette nye medlem af holdet bringer en værdifuld erfaring og ekspertise med sig, der lover at styrke virksomhedens produktionskapacitet og fremme innovation.

 

Sørens karriere begyndte i uddannelsessektoren, hvor han udviklede sine kommunikations- og interpersonelle færdigheder - en solid baggrund, der har tjent ham godt i hele hans professionelle liv. Med en baggrund som team leder inden for robotindustrien har han en stærk teknisk baggrund, der gør ham til en værdifuld tilføjelse for  Micro Technic.

"Ja, faktisk startede min rejse i uddannelsessektoren som lærer, og jeg bruger ofte mange færdigheder fra den tid. En af mine mest værdifulde færdigheder er at vide, hvordan man tilgår forskellige mennesker og skaber tillidsfulde forbindelser med dem. I ledelse er mennesket mit fokus." - Søren Madsen, Produktionschef

Særligt for Søren, er hans urokkelige tro på menneskers betydning inden for organisationen. Han ser kolleger som virksomhedens mest værdifulde aktiver og mener hans primære opgave bliver at  finde optimale løsninger for at støtte deres arbejde og skabe et miljø, hvor alle kan blomstre.

 

Som ny produktionschef i Micro Technic ser Søren frem til at lede et mangfoldigt team, herunder produktion, PTA og test.

Sørens beslutning om at slutte sig til Micro Technic er drevet af hans fornemmelse for virksomhedens passionerede tilgang til elektronik, samt deres arbejde og ønske om at udvikle tekniske løsninger, der kan bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden.

 

Micro Technic byder Søren varmt velkommen og ser frem til at opnå nye højder under hans ledelse. Micro Technic forbliver dedikeret til at levere nye og innovative løsninger inden for den tekniske branche.

Læs mere omkring Micro Technics arbejde i at udvikle løsninger og teknologi, der kan være med til at skabe en bedre fremtid:
https://micro-technic.com/da/

Micro Technic A-S
Smedevænget 5
5560 Aarup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647628
P nummer: 1002101383

Kontaktperson

TEK
Thea Engstrøm Knudsen
thea@micro-technic.com

Send til en kollega

0.047