23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sensorer til automation og robotter: Få sparring og adgang til et stort udvalg

Bliv klogere på udvalget sensorer og få kompetent produktrådgivning om dine muligheder, når du har behov for høj præcision, høj kvalitet og stærk holdbarhed til dine automation- og robotløsninger.

Hans Buch har sammensat et bredt udvalg sensorer og scannere til at løse mange forskelligartede opgaver og udfordringer. 

Sensorer dækker over mange forskellige områder af teknologier til at detektering af objekters tilstedeværelse, bevægelseshastighed, placering, størrelse og meget mere. Hos Hans Buch får du råd og vejledning til sensorer inden for eksempelvis disse teknologier:

  • Fiberoptisk og fotoelektrisk
  • Laser, LIDAR og temperatur
  • Vision, vibration og ultralyd
  • RFID, Proximity og Measuring Displacement
  • …og meget mere

Læs mere om de mange teknologiske løsninger inden for sensorer til automation- og robotindustrien på Hans Buchs hjemmeside.

Få professionel produktrådgivning af Hans Buchs specialister

Mangler du en kompetent sparringspartner? Så kan du få sparring og vidensdeling af vores dygtige specialister, som hjælper dig med svar på dine unikke udfordringer og forespørgsler.

Læs også: ”Få ekspertviden til en bred portefølje af industriløsninger

Hans Buch er dansk distributør af sensorer fra Akusense

Sensorteknologier er kontant udvikling, og vores udvalg af produkter, tilbehør og komponenter er derfor nøje udvalgt fra Akusense, som er en af verdens førende udviklere og producenter af sensorer. 

Med høje kvalitetskrav og strenge produktionskontroller efter de højeste standarder er du som slutkunde sikret produkter, der altid er gennemtestede og fungerer efter hensigten i din virksomheds produktion og drift. Med Akusenses globale tilstedeværelse og lokale udviklingsafdelinger i USA, Europa og Kina er du desuden sikret produkter til yderst konkurrencedygtige priser af høj kvalitet og med de rette produktcertificeringer.

Stort tema i de kommende medlemsnyheder fra Hans Buch

Følg med her på siden, når Hans Buch det næste stykke tid stiller skarpt på løsninger til automation- og robotindustrien. Klik på følgerknappen på LinkedIn for at holde dig opdateret.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.062