23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan vælger du, hvor din nødbruser skal stå?

Her er tre ting, du skal være særligt opmærksom på, når du vælger placeringen

Står du og skal placere en nødbruser i din virksomhed, men er du i tvivl om, hvor den skal stå? Så finder du her tre guidelines, som er særligt vigtige, når du skal vælge placeringen. Og vil du vide mere om nødbrusere? Så følg os på LinkedIn, hvor vi over de næste par uger deler vigtig viden om, hvad der kan afholde dine medarbejdere fra at bruge nødbruseren og andre vigtige informationer til dig, der har en eller flere nødbrusere i virksomheden.

 

Men først: Her er tre ting, du skal overveje, når du vælger placeringen:

 

1. Du skal kunne nå hen til nødbruseren på 10 sekunder

Det er afgørende, at din nødbruser står lige dér, hvor risiciene er. For er uheldet ude, skal du kunne nå hen til nødbruseren på 10 sekunder. Eller 5 sekunder, hvis du arbejder med særligt farlige medier.

 

2. Den skal være synlig og frit tilgængelig

For at kunne nå hen til nødbruseren i tide skal vejen derhen være fri for forhindringer. Og så skal du tydeligt kunne se nødbruseren – bl.a. ved at tydeliggøre placeringen med et skilt.

 

3. Nødbruseren skal passe til forholdene

Placeringen sætter også krav til nødbruseren. For skal din nødbruser fx stå udendørs, så skal den kunne klare vejrpåvirkninger. Lige som at den skal passe til det rum, den skal stå i. Og hvis dit arbejde løbende flytter sig, og du derfor skal bruge nødbruseren flere steder, kan du med fordel vælge en mobil nødbruser, der ikke kræver vandforsyning.

 

Følg med, når vi deler flere vigtige informationer på LinkedIn.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.032