23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO electric a/s modtager Gazelleprisen for 4. gang

Hvert år kårer Børsen de danske virksomheder, der har haft den største vækst i omsætning og resultat over de seneste fire år. MTO electric a/s er i år blevet udnævnt som Gazellevirksomhed for 4. gang.

Udløber
31. december 2026

”Vi er meget stolte og taknemmelige over at modtage Gazelleprisen” siger direktør Mads Velbæk, som peger på at præstationen bl.a. afspejler en stor vækst i 2021 og 2022.

”Det er 4. gang, vi oplever at blive Gazelle. De øvrige år var 2006, 2007 og 2008”, fortæller direktør Michael Johansen og tilføjer ”Vi syntes selv , det er sjovt at prøve det igen efter 15 år, men det har selvfølgelig også været hårdt arbejde”.

”2022 blev et ret flot år for MTO med fin vækst på mange forskellige parametre og med flere nomineringer: Årets Rummelige virksomhed (Vejle Kommune), Succesvirksomhed (SparNord/BDO) samt Entrepreneur Of The Year (Ernst & Young). Dertil kommer en top 3-placering ved Sydjysk Erhvervspris og kåring som Succesvirskomhed her i 2023”, fortæller Michael Johansen.

Begge direktører sender en stor tak til alle kunder og leverandører og ikke mindst til medarbejderne for at dette kunne lykkes.
”Kåringen sker i høj grad i kraft af de fantastiske medarbejdere, vi har, som har været en central del af vores vækstrejse og ydet en kæmpe indsats”, siger direktør Mads Velbæk.


We care for you

MTO electric a/s , som har til huse i Vejle, har i mere end 20 år leveret el-komponenter til installatører, OEM’er , tavlebyggere , grossister og mange andre kundetyper landet over.

MTO er igennem årene vokset sig større og har udvidet produktsortimentet, så virksomheden nu kan kalde sig en  komplet leverandør af el-komponenter, kapslingsløsninger , kabler og tilbehør. Det er bl.a. sket via en række opkøb:

  • I 2014 overtog MTO aktiviteterne i EL:MATIK og ansatte tidligere ejer Klaus Hansen
  • I 2015 grundlagde man MTO Cables, som i 2021 blev en integreret del af MTO
  • I 2020 opkøbte MTO HC-Industri og ansatte tidligere ejer Henrik Østerlin
  • I 2023 opkøbte MTO BK Crimb og ansatte tidligere ejer Bent Kristensen

Med et stort fokus på kunde specifikke løsninger, eget produktionsteam og fleksible leverandører tilbyder MTO desuden en lang række produkter, som er tilpasset specielt til kundens behov, og gør dem enklere at anvende.

Et vigtigt element i MTO´s succes hos kunderne tager udgangspunkt i mottoet WE CARE FOR YOU , som går igen i alle aspekter af forretningen. MTO gør en ekstra indsats for at imødekomme alle kunders ønsker og behov, yde markedets bedste service, rådgivning og tekniske support, og arbejder kontinuerligt på, at det skal være så nemt som muligt på at handle hos MTO.


Digital transformation

Kåringen til gazelle kommer i en spændende periode, hvor MTO electric a/s har gennemgået en større digital transformation. MTO over gik sidste år til en helt ny IT-platform i skyen og en komplet integration mellem Business Central med ETIM-data via Perfion (Product Management System) og SANA e-commerce . Derudover er der gennemført en generel optimering af IT-infrastrukturen, implementering af trådløse håndscannere på lageret , samt en række andre 3. parts produkter. 

Se det store produktprogram på MTO e-shop 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.063