23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fejring af Tre Årtier med Dedikation: Frank Max Laursen 30-Års hos Micro Technic

En Fortælling om Visioner, Omstillingsparathed og Bæredygtig Vækst Fra de tidlige dage med deltidsbeskæftigelse til at overtage roret som administrerende direktør, er Franks vej inden for virksomheden et eksempel på ikke kun personlig udvikling, men også Micro Technics skiftende rolle inden for verden af industrielektronik.

En Beskeden Begyndelse

Franks rejse hos Micro Technic begyndte, da han trådte ind i sin fars virksomhed på deltidsbasis. Lige fra sine studier og med drømme om en karriere inden for marketing hos Coca-Cola så han det i første omgang som en midlertidig position, mimens han ventede på telefonopkaldet fra Coca-Cola. Han anede ikke, at hans fars anmodning om hjælp til lanceringen af et nyt produkt ville sætte gang i en rejse, der både ville forme hans karriere og virksomhedens fremtid.

 

Griber Mulighederne

1993 var Micro Technic et lille hold på kun 12-15 medarbejdere, og deres tilgang til reklame og kundeanskaffelse var beskeden. Franks unikke vision for forretningen førte ham til at udvide sin rolle inden for salgsafdelingen, hvilket til sidst førte til en fuldtidsstilling.

Vigtigst af alt var Frank fra begyndelsen tydelig med, at eventuel fremtidig ledelse skulle bygge på hans færdigheder og evner, ikke hans efternavn. Denne grundlæggende troskab skulle blive en styrende kraft, mens han gradvist overtog sin fars ansvar under længere ferier.

 

Overgangen til Administrerende Direktør

Kulminationen af Franks rejse kom i januar 2017, da han officielt overtog titlen som administrerende direktør. Hans ledelsesperiode begyndte med en fornyet fokus på innovation, især inden for områder som IoT og dataindsamlingsløsninger. Dog var rejsen ikke uden udfordringer, da verden stod over for den globale pandemi i 2020.

 

Navigation af Udfordringer med Værdighed

Med henvisning til disse vanskelige tider beskriver Frank dem som "spændende, men ikke særlig sjove." Pandemien understregede vigtigheden af vores tilpasningsevner og værdien af et stærkt og sammenhængende team.

"Jeg kan ikke drive virksomheden alene - det er mit fantastiske team, der får tingene til at fungere. Jeg er utroligt taknemmelig for at have så fantastiske kollegaer, som er ombord med den vision, jeg har for Micro Technics fremtid." - Frank Max Laurersen, CEO Micro Technic

 

En Vision for Fremtiden

Når han betragter fremtiden, erkender Frank den hurtige udvikling i branchen, hvor fremvoksende teknologier som AI og ChatGPT indtager scenen. For ham ligger nøglen til Micro Technics fremtid i bæredygtig vækst, koblet med en urokkelig forpligtelse til at respektere vores planet og alle dens indbyggere.

 

I Franks egne ord er "Det handler om respekt og anstændighed, ikke kun for planeten, men også for de mennesker, der bor her, mig, dig og alle andre."

 

En Fejring af Dedikation

Micro Technic giver sine varmeste lykønskninger til Frank for hans tre årtier med urokkelig dedikation. Fejringen af denne milepæl blev markeret med højtbelagt traditionelt dansk smørrebrød i kantinen.

 

Her er til mange flere år med succes og positiv vækst under Franks visionære ledelse! 🌟🌱🌏

Micro Technic A-S
Smedevænget 5
5560 Aarup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647628
P nummer: 1002101383

Kontaktperson

TEK
Thea Engstrøm Knudsen
thea@micro-technic.com

Send til en kollega

0.032