23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din succesfulde virksomhed: Løsninger der holder længere end i dag og i morgen

Hos Hans Buch stræber vi efter at finde de gode løsninger til din virksomhed, der holder langt ud i fremtiden. Vi mener, at vi i fællesskab skal forpligte os til at blive endnu bedre til at indtænke bæredygtighed i industrien.

Hvordan skaber vi løsninger, der holder langt ind i fremtiden?

Vores mission er at skabe succes for din virksomhed ved at finde de løsninger, der holder længere end blot i dag og i morgen. Det gør vi med vores ekspertise i tekniske løsninger, der udvikles i tæt samarbejde med anerkendte og førende leverandører verden over.

Vi skal passe godt på nutiden og fremtiden

I Hans Buch ønsker vi at passe på både nutiden og fremtiden, så vi i fællesskab kan nå længere og hjælpe hinanden med at blive endnu bedre til at tænke og implementere bæredygtighed i den brede industri.

Vi vil bygge bro for vores kunder til fremsynede og grønne løsninger, der bringer de tekniske løsninger til løsninger. På den måde mener vi, at vi bliver den bedste sparringspartner og leverandør inden for vores områder.

  • Dem, man altid kan stole på og få hjælp af
  • Dem, der brænder for de gode løsninger

...helt ned til mindste detalje.

Det er det, vi gør. Det er sådan, vi arbejder hos Hans Buch.

Få viden om bæredygtighed hos Hans Buch

I år har Hans Buch øget sit fokus på bæredygtighed og viden. Det har vi gjort med fokus på bl.a. klimakrav i byggebranchen og fremhævet forskellige løsninger med LED, der reducerer klimaaftrykket og mindsker miljø- sundhedsskadelige forekomster. Du kan desuden også læse artiklen ”Basisviden om klima og miljø” og få forklaret forkortelserne bag SDG, ESG, ED og LCA. 

Alt det har vi samlet i en opsummerende medlemsnyhed her.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på Hans Buchs LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047