23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Store nyheder! ViscoTec overtager Scanmaster

ViscoTec ekspanderer til Nordeuropa og de baltiske lande med det nye datterselskab ViscoTec Nordic

• Scanmaster bliver ViscoTec Nordic
• Efter opkøbet vil de fortsat betjene Nordeuropa og de baltiske lande
• Henning Pedersen bliver administrerende direktør

ViscoTec arbejder med mere end 30 distributører over hele verden. Nogle af dem har været vigtige samarbejdspartnere for ViscoTec i lang tid, heriblandt den danske virksomhed Scanmaster, som har distribueret ViscoTec-produkter siden 2017.

Henning Pedersen, administrerende direktør i Scanmaster, har på meget kort tid sat sig ind i ViscoTecs pumpe- og doseringsteknologi. . Takket være sin erfaring inden for dispensering var han i stand til, med succes, at introducere produkterne og teknologien til sine kunder i Nordeuropa. Fra 2024 vil Henning Pedersens team ikke længere kun være en partner, men vil være fuldt integreret i ViscoTec Pumpenu. Dosiertechnik GmbH som det syvende datterselskab.

"I løbet af de seneste år er forholdet mellem ViscoTec og Scanmaster yderligere intensiveret, og vi er mere end glade for nu at være en del af ViscoTec. Sammen skal vi i højere grad vokse på det nordiske og baltiske doseringsmarked og nå nye højder. For os har ViscoTec altid været en værdifuld partner, som vi kunne forestille os at fusionere med. Scanmaster er stolte og beærede over at forfølge dette samarbejde som et ligeværdigt medlem", - Henning Pedersen, administrerende direktør i ViscoTec Nordic (tidligere ejer af Scanmaster ApS).


Medarbejderne fra tidligere Scanmaster vil fortsat levere salg og service i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Letland, Litauen og Estland, og dermed sikre den bedst mulige service til eksisterende og fremtidige kunder i Norden og Baltikum.


"Med fusionen nyder vi godt af et erfarent team og en motiveret, tidligere ejer. Derfor er jeg overbevist om, at ViscoTec Nordic bliver den næste succeshistorie for ViscoTec på globalt plan. Jeg ser personligt frem til et frugtbart samarbejde med alle ansatte i ViscoTec Nordic," - Franz Kamhuber, administrerende direktør for ViscoTec Pumpen-u. Dosiertechnik GmbH.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Mia Stenholm Nogel
Salg & Marketing
mia.nogel@viscotec-nordic.com

Send til en kollega

0.046