23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Swissmem Bestyrelse hos SCHURTER i Lucerne

SCHURTER AG i Lucerne bød torsdag den 30. november 2023 velkommen til prominente gæster fra den schweiziske teknologibranche. Bestyrelsesudvalget mødtes om formiddagen, og hele Swissmem-bestyrelsen mødtes om eftermiddagen på SCHURTERs lokaler.

Christian Holzgang, administrerende direktør for SCHURTER AG, bød repræsentanterne fra Swissmem velkommen som medlem af Bestyrelsesudvalget. Foreningen er engageret i at skabe optimale rammebetingelser i erhvervslivet, uddannelses- og forskningssektorerne i Schweiz som en erhvervslokation. Organisationen tilbyder også tjenester som rådgivning, uddannelse og netværksmuligheder. Den fungerer også som et vigtigt bindeled mellem industri, regering og offentligheden for at styrke dialogen og forståelsen for MEM-industriernes anliggender.

Til slut udtrykte Christian Holzgang sin tilfredshed med konferencens succesfulde resultat og understregede behovet for fortsat samarbejde mellem Swissmems medlemsvirksomheder, hvilket spiller en afgørende rolle i at holde den schweiziske teknologibranche i front med innovation og teknologisk fremskridt.

Lær mere om os

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Kontaktperson

MH
Muna Hassan
Marketing Coordinator
muna.hassan@schurter.com

Send til en kollega

0.047