23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strømindgangsmoduler DG11/DG12 med nye muligheder

Efter den meget succesrige lancering af de to strømindgangsmoduler DG11 og DG12 med øget IP-beskyttelse, tilbyder SCHURTER nu også begge modeller i varianter til beskyttelsesklasse II-applikationer og i hvid såvel som sort.

Beskyttelse mod snavspartikler og fugt bliver stadig vigtigere. Med produkttyperne DG11 og DG12 og det tilhørende V-Lock netkabel lancerede SCHURTER en IP54-enhedsforbindelse, der straks blev meget vel modtaget. En IP54-værdi i indstukket tilstand i overensstemmelse med IEC 60529 tilbyder fremragende beskyttelse mod støvpartikler og er også stænktæt.

Nye varianter til beskyttelsesklasse II De eksisterende varianter af DG11 og DG12 var udelukkende designet som 3-polede versioner til beskyttelsesklasse I-applikationer. Der er nu 2-polede varianter, som eksplicit opfylder de højere krav i beskyttelsesklasse II. Dette gælder naturligvis også for det tilhørende V-Lock netforbindelseskabel til ledningsfastholdelse.

Specielle tætningselementer Apparatindgangen samt stikket til V-Lock strømkablet er udstyret med specielle tætningselementer for at opnå denne virkelig høje IP-beskyttelse.

Sort eller hvid Som svar på flere kundeforespørgsler tilbyder SCHURTER nu de to strømindgangsmoduler DG11 og DG12 i hvid såvel som den mest almindeligt anvendte sorte.

Anvendelsesområder Overalt, hvor snavs, støvpartikler eller stænk vand kan forekomme, er den nye SCHURTER-teknologi det perfekte valg. Dette kan være tilfældet i barske arbejdsmiljøer i industrien. I det medicinske område er en højere IP-beskyttelsesgrad obligatorisk. Dette skyldes simpelthen nødvendigheden af regelmæssigt at rengøre og desinficere medicinsk udstyr og endda sterilisere det, hvis det er nødvendigt. Fødevareforarbejdningsindustrien har meget lignende krav.

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

 
 
 
 

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Kontaktperson

MH
Muna Hassan
Marketing Coordinator
muna.hassan@schurter.com

Send til en kollega

0.031