23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt elevator frekvensdrev fra Invertek, der er robust, stærkt, præcist og giver silkeblød drift.

Frekvensdrev producenten Invertek har for nylig lanceret et nyt robust, stærkt og opdateret elevatordrev med navnet Core der sikrer op til 240 styk silkebløde accelerationer og opbremsninger per time, med en landings tolerance på 1-2mm per etage. Uanset om du skal opdatere en ældre elevator eller en lift, så er Invertek Core det rigtige valg.

Når man vælger frekvensdrev til drift af en lift, eller en elevator, så er der store krav til sikkerhed Invertek Core elevatordrevet  opfylder derfor alle de lovgivningsmæssige krav i maskindirektivet, SIL3 og  BR18, og er naturligvis udstyret med SC3 sikkerheds relæer og STO kreds.

Hvis vi ser bort fra det sikkerhedsmæssige, så er det specielt ved person elevator drift vigtigt at brugerne får en god oplevelse, hvilket medfører krav silkeblød acceleration og opbremsning, samt præcis placering af liften på hver etage.

Med 5 accelerations- og bremseramper, sikrer Invertek Core drevet en silkeblød drift på alle elevator og lift typer, brugerne vil opleve en  meget blid acceleration, samt en blid opbremsning uden pludselige bevægelser, hop, eller stød.

Med de 5 ramper gives der også mulighed for maksimal fart imellem stuen og øverste etage, således at elevatorturen bliver kortest muligt, dette medfører også mulighed for en større passager kapacitet per time.

Nogle elevatorer har så travlt at der må kalkuleres med op til 240 start/stop per time. Invertek Core drevet er designet og dimensioneret så robust, at det kan håndtere dette krav uden problemer. Drevet overvåger og beskytter desuden elevatorens motor imod overophedning

En elevator skal stoppe med præcision, hvilket i nogle tilfælde stiller krav om tolerancer på 1 til 2mm per etage.  Invertek Core  elevator drevet giver mulighed for Endcoder styret drift, med feedback af såvel hastighed som position og således kan det sikres at elevatoren konstant lever op til kundens standard og krav til den rette kørehastighed og nivellerings præcision.

Elektrisk opbremsning er påkrævet for at sikre præcis hastighedskontrol  af lifte og elevatorer, hvor imod de mekaniske bremser benyttes som parkeringsbremse når elevatoren står stille. Invertek Core drevet understøtter som standard brugen af eksterne  bremsemodstande, samt automatisk aktivering af de mekaniske bremser ved fuldt stop/stilstand.

Invertek elevator drevet er designet specielt til elevatorer, men anvendes også i andre industrimaskiner hvor man kan udnytte de faste hastighedsindstillinger og mange accelerations- og bremseramper.

Hvis du vil vide mere om Invertek elevatordrevet, så klik her og hvis du ønsker en snak om de muligheder drevet har ved brug i din aktuelle applikation, så er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef  Brian Ziegler på tlf 60208040, eller mail: bz@robotech.dk.

 

 

 

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.031