23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IO-Link styret lystårn i tætningsklasse IP69 til renrumsbrug og brug i våde udendørsomgivelser

WERMA har det smarte lystårn eSIGN, der kan styres ved hjælp af IO-Link, og som er vand- og støvtæt og giver dig mulighed for opsætning af et uendeligt antal kombinationer af farver, lyseffekter og lydalarmer.

Udløber
19. januar 2026

IO-link og PC/USB opsætning

eSIGN findes i to udgaver, se mere info lige her.

PC/USB udgaven styres præcis på samme måde som dine nuværende klassiske lamper ved hjælp af 24V signaler. Dette lystårn kan indstilles præcis til dine behov og ønsker ved hjælp af en normal PC, hvor det gratis WERMA opsætningsprogram er installeret. Lystårnet forbindes til din PC  med et almindeligt USB kabel, hvorefter du justerer farverne i de enkelte elementer. Du bestemmer herefter, hvilke flader der skal blinke, rotere eller flashe, og du bestemmer desuden, hvornår lydalarmen skal aktiveres, samt hvilken lydstyrke og hvilke tonearter du vil høre.

Alt i alt er WERMA eSIGN det mest fleksible og enkle lystårn at have med at gøre, desuden behøver du kun at have 1 enkelt varenummer liggende på reservedelshylden, idet lystårnet kan indstilles til alle de opgaver,  som du har i hele virksomheden.

IO-Link udgaven fungerer indstillingsmæssigt på samme måde, men styres af bus-systemet IO-link og bliver mere og mere populært,  efterhånden som der automatiseres hen imod den Industrielle version 4,0.

IO-Link bus-systemet udmærker sig ved at give mulighed for transport af længere uddybende tekstbeskeder sammen med selve signalværdien fra dit datapunkt. Dette giver personalet mere overblik samt et hurtigere og dybere indblik i de data, der løbende kommer ind fra produktionsudstyret. Vi kan derfor konstatere, at flere og flere danske virksomheder anvender IO-link på deres produktionsmaskiner og derfor efterspørger lystårne, der kan integreres i deres etablerede industri netværk.

Behov og fleksibilitet

eSIGN lystårnet er nytænkning inden for signalgivning og giver dig en meget fleksibel enhed i hænderne, der kan kontrolleres og anvendes på utallige måder, også på måder der førhen ikke var mulige, som eksempelvis niveau-og batchmåling.

En yderligere fordel finder vi på lageret, hvor antallet af komponenter kan reduceres til et enkelt varenummer, simpelthen fordi lystårnet kan programmeres til at vise alle farve- og effektkombinationer, kombineret med lydalarmer.

Hvis du ønsker at opgradere dit alarmmæssige og produktionsmæssige beredskab, så kontakt vore ingeniører, der gerne hjælper til med at finde den perfekte og fremtid sikrede løsning til jer.

Vil du vide mere om Werma eSIGN, så klik her, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf: 60208040, eller e-mail: bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047