23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få et bredt udvalg af mekaniske løsninger, produkter og komponenter

Montér, spænd, gentag og fortsæt: Mekaniske løsninger er ofte simple, men de spiller en vigtig rolle for effektivisering og optimering af til at indfri din virksomheds vækstpotentialer.

Find et stort kvalitetsudvalg af produkter og komponenter inden for mekanisk befæstelse hos Hans Buch. 

Vi har i mange år arbejdet med og sammensat et produktprogram til den brede industri, der sikrer dig som kunde dybdegående erfaring med teknisk rådgivning og en kvalitetssikring, som både vi selv, du som kunde og dine kunder kan og bør forvente.

Læs mere: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Dækker et stort udsnit af sektorer i den brede industri

Møtrikker, befæstelse, fastenere, hjul og skuffeskinner: Det kan virke som meget simple komponenter. Men de kan være vejen til at indfri din virksomheds vækstpotentialer med effektivisering og optimering af din produktion.

Hans Buchs sortiment af mekaniske komponenter og produkter skaber gavn i alt fra fremstillings- og produktionsindustrien til OEM-udviklere, maskinbyggere. transportsektoren og robotindustrien – blot for at nævne nogle få.

Se Hans Buchs mekaniske sortiment

Find alle vores kategorier i webshoppen og køb direkte online, eller tag fat i vores dygtige salgsingeniører for teknisk produktrådgivning. Hans Buch samarbejder med og er dansk distributør for nogle af verdens førende producenter og leverandører inden for mekaniske løsninger, såsom PennEngineering® (PEM), Accuride, Haeger, Rivit, Colson og TOX Pressotechnik.

PEM presbefæstelse, blindnitter og nittebøsninger i kompromisløs kvalitet

Vitale komponenter i høj kvalitet, der sikrer dig holdbare løsninger samtidig med, at de fylder og vejer meget lidt i dine applikationer. Findes i mange størrelser i stål, rustfri stål og aluminium. Se mere om PEM presbefæstelse, blindnitter og nittebøsninger.

Elegante udtræksskinner løser ethvert behov

Skuffeskinner, udtræksskinner, bevægelsessystemer. Mange navne til mange behov. Find udtræksskinner, der kan løse ethvert behov. Se mere om udtræksskinner.

Montageværktøj og montagemaskiner

Værktøj og maskiner der øger produktiviteten ved montage af PEM presbefæstelse, blindnitter og nittebøsninger. Se mere om montageværktøj og tag kontakt til vores salgsingeniører for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få overblikket til at effektivisere din produktion og drift.

Transport- og industrielle hjul

Fremragende kørekomfort med hjul i mange materialer og til mange formål, når din applikation skal være bevægelig. Se mere om transporthjul i webshoppen eller kontakt os for produktrådgivning.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på vores LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.032