23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Bølgelodder optimerer Micro Technic’ produktion og deres produkters levetid

Micro Technic optimerer deres produktion ved installationen af en ny bølgelodder - PowerWave N2 fra SEHO Systems GmbH.

Micro Technic meddeler med stolthed, at deres gamle bølgelodder, efter mange års tro tjeneste og omfattende maskinopdateringer, officielt går på pension. For at overtage stafetten præsenterer virksomheden nu en PowerWave N2 fra SEHO Systems GmbH - en ny, elegant og topmoderne loddemaskine.

Denne avancerede maskine er udstyret med en unik nitrogenfunktion, der effektivt fjerner alt ilt fra loddeprocessen. Ved at eliminere ilt sikrer Micro Technic en forbedret og mere præcis lodning, hvilket resulterer i en forlænget levetid for kundernes produkter og reducerer behovet for efterarbejde.

Med den nye teknologi introducerer virksomheden også forbedret varmestyring, der hurtigt tilpasser sig de individuelle temperaturbehov for printpladerne. Dette har optimeret arbejdsprocesserne og muliggør hurtigere lodning af printplader.

Joakim og Elvir, der står  i spidsen for installationen af den nye  bølgelodder, deler deres begejstring:

"Denne nye maskine har forbedret vores loddekapaciteter, sikrer bedre lodninger og forlænger levetiden på vores kunders produkter. Og det lyder måske lidt nørdet, men jeg elsker simpelthen at lære hvordan vi bedst finjustere vores brug af nitrogen, tin og elektricitet! Maskinen er fyldt med nye funktioner, der lover at forbedre vores produktions effektivitet og levere en højere kvalitet i lodningen. Vi kan næsten ikke vente med at udnytte dens fulde potentiale!"

Micro Technic takker deres dedikerede team og HIN, for deres indsats med at gøre denne opgradering til virkelighed. Virksomheden ser frem til at levere produkter af endnu højere kvalitet samtidig med at reducere ressourceforbruget på lang sigt. En ny æra af lodningsteknologi er officielt begyndt hos Micro Technic.

Er man interesseret i at læse mere omkring Micro Technic's EMS arbejde er man velkommen til at besøge dem på deres hjemmeside

Micro Technic A-S
Smedevænget 5
5560 Aarup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647628
P nummer: 1002101383

Kontaktperson

TEK
Thea Engstrøm Knudsen
thea@micro-technic.com

Send til en kollega

0.047