23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny EU-batteriforordning – hvordan skal virksomheder, der bruger batterier, forberede sig i 2024?

Vidste du, at den nye EU-batteriforordning vil træde i kraft i forskellige faser, og starter i denne uge? Det pålægger også nye forpligtelser for virksomheder, der bruger batterier.

Forordningen fastsætter nye krav til design, fremstilling, mærkning, genvinding og rapportering af batterier. Forordningen gælder for alle batterier, der importeres til eller anvendes i EU, herunder bærbare batterier, industri batterier og bilbatterier. Virksomheder, der bruger batterier, skal være opmærksomme på deres forpligtelser og forstå, hvordan de sikrer, at deres partnere overholder forordningen.
 
Forordningen har til formål at fremme batteriers holdbarhed, sikkerhed, genanvendelighed og miljøvenlighed. Det fastsætter strengere kriterier for bl.a. batteriydelse, mærkning, kemikalier og genanvendelses procenter. Forordningen vil også påvirke produktudvikling, markedsføring, rapportering af batterier.

Til trods for den store opgave der ligger i at leve op til den nye forordning, så hilse vi den velkommen, da det er en vigtig del i en mere bæredygtig fremtid. 

Hvad betyder det for din virksomhed? Hvordan kan du sikre dig, at du er klar til at overholde den nye forordning og drage fordel af de muligheder, den giver?
 
Du kan finde svar på disse og andre spørgsmål ved at læse vores seneste blogindlæg, hvor vi gennemgår hovedpunkterne i den nye EU-batteriforordning og giver tips til virksomheder, der bruger batterier.

Klik på HER  for at læse mere! 

 

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.031