23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk produktion af gummimanchetter i alle afskygninger

Hos Gravlund Industrigummi produceres gummimanchetter i alle seriestørrelser med hurtig levering.

Gummimanchetter er produkter, som findes i utallige størrelser og udformninger. Gravlund Industrigummi kan i samarbejde med sine faste underleverandører håndtere både design og produktion af støbeforme forud for den endelige produktion. Det gør processen simpel og overskuelig, uanset hvilket produkt som bliver sat i produktion.

Med gummimanchetterne på billedet er der tale om et simpelt design, som har gjort omkostningerne til støbeformen meget lave. Jo flere detaljer, desto mere kompliceret bliver formen. Derfor er Gravlunds eksperter altid med i processen for at sikre det bedste slutprodukt til prisen.

Der behøver heller ikke at være lange leveringstider på de færdige emner. Kunder hos Gravlund Industrigummi afgør selv seriestørrelsen på deres produkt, og når støbeformen er godkendt, kan de færdige emner leveres i løbet af 2-3 uger. For fleksibilitet og effektivitet er i højsædet hos den danske gummiproducent.

Tag fat i gummieksperterne ved Gravlund Industrigummi næste gang, du er i markedet efter en seriøs og fleksibel samarbejdspartner med årtiers ekspertise i gummiproduktion. Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.                               
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031