23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alcumatic forbedrer produktionen med ABB robot - En succesfuld automatiseringsløsning til dansk kund

Med Alcumatics seneste investering, i form af en ny automatiseringsløsning, forbedrer de en dansk kundes produktion.

Alcumatic har for nylig fået leveret en automatiseringsløsning baseret på ABB teknologi til brug ved produktion for en ny dansk kunde. Denne investering på omkring 300.000 kr. viser sig at være en game-changer, der ikke kun har givet Alcumatic en konkurrencefordel på prisen, men også har styrket deres position på markedet.

 

Den væsentligste komponent i denne automatiseringsløsning er et sofistikeret produktionsdesign, der kombinerer software og hardware. Det inkluderer intelligente gribere, der effektivt håndterer emnerne i produktionsprocessen. Alcumatic har vundet ordren på grund af deres konkurrencedygtige prisstruktur, hvilket i høj grad skyldes den implementerede automatisering.

 

Effektiv produktionsproces

Den nye løsning har ikke kun øget produktionskapaciteten, men har også befriet operatøren fra monotone og tidskrævende opgaver. Operatøren kan nu effektivt håndtere flere stationer samtidig, takket være robottens evne til at samle emner op ved hjælp af et avanceret Visio-system. Dette system sikrer præcision og hastighed i opsamlingen af emner, hvilket gør produktionsprocessen mere effektiv.

Robotten står for hele processen, lige fra at samle emnet op, lægge det ind i bearbejdningscenteret, og efterfølgende sende det tilbage til båndet efter fuldført bearbejdning og afgratningsprocesser. 

Mens maskinen arbejder på et emne, kan operatøren samtidig fokusere på kontrol af de færdige emner. Denne samtidige bearbejdning øger produktiviteten betydeligt og skaber en mere strømlinet arbejdsproces.

 

Konsekvent Kvalitet

En afgørende fordel ved denne automatiseringsløsning er den konsekvente kvalitet, den sikrer. Robotten udfører opgaver med samme høje standard hver gang, hvilket eliminerer risikoen for variationer og fejl. Dermed opnår Alcumatic ikke kun effektivitet, men også en ensartet kvalitet i deres produktionsresultater.

Alcumatic's evne til at levere skræddersyede automatiseringsløsninger demonstrerer deres engagement i at imødekomme kundernes behov og samtidig forblive konkurrencedygtige på markedet. Med den seneste ABB-robotteknologi har Alcumatic sat nye standarder for effektivitet, produktivitet og kvalitet inden for industriel produktion.

Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283
P nummer: 1000330315

Kontaktperson

Johannes Jakobsen
Direktør
+45 21374415 jhj@alcumatic.dk

Send til en kollega

0.062