23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DATRON CNC fræseværktøj er udviklet til effektiv bearbejdning af høj kvalitet

Fræseværktøjer med korte skærelængder er mere stabile, hurtigere og meget mere effektive. DATRONs NC fræseværktøj er effektive og har en lang levetid, hvilket resulterer i færre værktøjsskift, hvilket igen betyder færre stop og bedre flow i produktionen.

Udløber
19. marts 2025

DATRON er meget god til fræseteknologi og har udviklet både CNC-maskiner og CNC-fræseværktøjer i over 20 år. DATRON har udviklet CNC fræseværktøjer til mange forskellige processer og materialer.

Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige værktøj til netop din produktion og proces
Kontakt vores applikations- og fræsetekniker Salih Akalan, og han vil hjælpe dig med at finde det rigtige værktøj og hjælpe dig med at forbedre din proces og produktion.

Følgende gælder altid: Jo kortere skæret er, jo mere stabilt er fræseværktøjet
Det er vigtigt at vælge det rigtige værktøj til hver proces og anvendelse, hvilket betyder, at det værktøj, der skal bruges, ikke kun afhænger af diameteren, men også af selve bearbejdningsdybden. Skæret skal altid være så langt, at det kun er et par millimeter længere end det dybeste bearbejdningsniveau. En værdifuld regel: den rigtige dybde, den rigtige længde, men hvis du bearbejder ekstremt dybe huller eller nicher, har du naturligvis ikke noget valg: så skal du bruge et værktøj med en tilstrækkelig lang arbejdsdybde. Ved valg af forkert værktøj kan delens overfladekvalitet blive dårligere end ønsket, og værktøjet og spindelmotoren slides hurtigere, hvilket resulterer i flere værktøjsskift og en samlet højere produktionsomkostning.

Du er velkommen til at downloade vores værktøjskatalog

Forarbejdning i aluminium
DATRONs CNC-værktøjer har høj fræsekapacitet, støjsvag drift og høj stabilitet. DATRON har flere fræseværktøjer til mange forskellige processer. De har mange forskellige 1- og 2-kantsfræsere til efterbehandling og planfræsning. DATRON'er har flere forskellige gevindværktøjer til hurtig og præcis skæring.

Forarbejdning i plastmaterialer
Vælg DATRONs CNC-værktøjer til hurtig bearbejdning uden smeltning. DATRONs graveringsværktøjer fås med mange forskellige vinkler og spidser. DATRON har også ydre radiusskærere for en perfekt sigtekant.

Forarbejdning i skummateriale
DATRON har udviklet CNC-værktøjer til bearbejdning af skum. Skumskærerne er af meget høj kvalitet og meget omkostningseffektive, tidsbesparende og frem for alt slipper du for den efterbearbejdning, der ellers kræves ved bearbejdning med gængse bearbejdningsmetoder som wire, vand og laserskæring af Polyurethanskum.

Forarbejdning i akrylmateriale
DATRONs CNC-værktøjer til akryl har høj skærekraft - uden spånophobning og giver transparente konturoverflader. Disse CNC-værktøjer giver perfekte resultater til både finbearbejdning og groft fræsning!

Forarbejdning i kompositmaterialer
DATRONs CNC-værktøjer til bearbejdning i kompositter er omkostningseffektive og giver præcis bearbejdning i slibende materialer. 4-kantfræsere med mikrosavninger, specialslebet og specialbelagt.

Vi udstiller hos Elmia Vertygsmaskiner 14-17 Maj, download gerne din billet i dag.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047