23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MSM II Metal Line Indikator

Efter den succesfulde lancering af den forbedrede MSM II-kontaktserie har SCHURTER nu tilføjet perfekt matchende indikatorelementer lavet af det samme højkvalitets rustfrit stål. En tiltalende kombination af æstetik og teknologi.

Bredt udvalg af belysningsmuligheder

Ligesom med den redesignede MSM II-kontaktserie er de nye indikatorelementer også tilgængelige i et bredt udvalg af belysningsvarianter: punkt, ring eller overfladebelysning. Alt hvad dit hjerte begærer. Denne variation sikrer ikke kun et attraktivt udseende, men tilbyder også brugerne innovative måder at visualisere deres information på.

RGB-belysningsfarveområde

Et bredt udvalg af belysningsfarver, der dækker næsten hele spektret (16,7 millioner farver), giver optimal støtte til øjeblikkelig genkendelse af information. Fra klassisk hvid til lyse, dynamiske farver har brugeren alle muligheder til rådighed for at opnå den optimale signalering for sin anvendelse.

Forsyningsspændinger

Fleksibilitet er en af nøglerne til succes for MSM II-familien. De nye Metal Line-indikatorelementer er også designet til drift med et bredt udvalg af spændinger (5, 12, 24 VDC eller variabel) for at opfylde de mest individuelle krav.

Høj slagfasthed

Holdbarhed kombineret med elegance - det er hvad Metal Line fra SCHURTER står for. MSM II-indikatorelementerne er ikke kun et stilfuldt højdepunkt, de kan også prale af imponerende høj slagfasthed i overensstemmelse med IK08-standarden. De er derfor ideelt udstyret til at modstå udfordringerne ved hård brug i mange år.

To installationsdybder

Hele MSM II-serien er tilgængelig i to forskellige installationsdybder, hvilket giver udviklere den frihed, de har brug for, for at vælge den optimale løsning til enheder med forskellige installationskrav. Læs mere her.

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Electronics Filial Sweden

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Send til en kollega

0.032