23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DATRONs MXCube kommer til Elmia værktøjsmaskiner 14.-17. maj! 

MXCube er DATRONs premium-maskine og er specielt designet til meget krævende HSC-strategier. Vi er så glade for at endelig kunne meddele, at det står klart, at MXCube vil besøge Elmia Verktygsmaskiner i Jönköping. Det må du ikke gå glip af!

Udløber
31. december 2024

Med MXCube, DATRONs premium-maskine  får du stor dynamik, høje hastigheder og tilspændinger, en stiv gantry-struktur og ressourcebesparende kølesmøring med minimal volumen og ethanol for optimale resultater ved bearbejdning af f.eks. aluminium og ikke-jernholdige metaller. Fordelen ved ethanolkøling er, at ethanolen fordamper hurtigt, og delene kræver ingen yderligere rengøring og er "klar til brug".  DATRON MXCube er udstyret med en række hjælpemidler, der hjælper til at opnå den højeste kvalitet og overfladefinish på emnerne.  

DATRON MXCube er udstyret med en XYZ-sensor og en DATRON ToolAssist, en unik multiværktøjsveksler. DATRON MXCube er designet til at fjerne store mængder spåner og til at opfylde industriens krav til automatisering og håndtering af tunge materialer og fastspændingssystemer. Ved hjælp af værktøjer som en kran eller helt manuelt er det nemt at bringe materialet ind i arbejdsområdet. Det er også muligt at integrere skræddersyede automatiseringsløsninger for at opnå en processikker cyklus! DATRON MXCube er "Made in Germany". 

DATRON MXCube kan også køres med DATRONs next-software, som er en revolution inden for brugen af CNC-fræsemaskiner. DATRONs next-software gør hele processen enkel, sikker og bekvem, så selv maskinoperatører uden mange års erfaring med fræsning hurtigt kan komme op i fart og opnå fremragende bearbejdningsresultater.  DATRON MXCube kan udstyres med en 4 kW eller 8 kW spindelmotor.

På Machine Tools 14.-17. maj vil DATRON MXCube køre med en 8 kW spindelmotor. DATRON MXCube kører ca 2 gange om dagen i løbet af udstillingen. Se vores sociale medier for at finde tidspunkterne.   

Ergonomi, kontrol og overblik er vigtigt
DATRON MXCube har en robust stålkonstruktion i et ergonomisk design til industriel brug. Maskinen har fremragende adgang til alle funktionelle elementer, hvilket forenkler opsætning, drift og vedligeholdelse. Takket være det store vindue på fronten har du en meget god kontrol og overblik over forarbejdningen. Et lysstærkt LED-display gør det muligt at følge maskinens status selv på afstand. 

Miljø og økonomi
En stor fordel for både miljøet og produktionsomkostningerne er, at DATRON MXCube er energieffektiv. Derudover har DATRON MXCube et meget stort behandlingsområde i forhold til maskinens "fodaftryk", hvilket også er en økonomisk ressource ved at have mulighed for at spare på værdifuld lokal plads. 

Vi ses på stand: B01-26, Du kan downloade din gratis billet her

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031