23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aflæs information fra op til 250 målere med en enkelt 4G gateway til under kr. 1.300,-

Indenfor Industri 4.0 bygningsforsyningsudstyr, kan det være en stor udfordring at holde en IoT løsning simpel. Mange parametre skal måles individuelt og transporteres til forskellige platforme som f.eks. elektricitet, vand, og gas. Vi har en simpel og prisbillig løsning; TRB143.

Det kan forekomme besværligt, men det er langt fra at være umuligt.

En TRB143 gateway indeholder et M-Bus interface, og det tillader transport af telemetri data fra op til 250 målere med egen strømforsyning over et 4G netværk, og kan desuden strømforsyne op til 6 målere over M-Bus.

Denne industrielle gateway tilbyder en effektiv og skalérbar telemetri-løsning uden at gå på kompromis med pålidelighed, sikkerhed og stabilitet. Når det drejer sig om smart submetering, passer TRB143 perfekt!

UDFORDRINGEN – ”SMART” BLIVER ”KOMPLEKS”?

Industri 4.0 er synonymt for data-drevet effektivitet og produktivitet, men realiteten er af nogle industrier har lettere end andre ved at levere de mange data. For eksempel kan en fabrik være forholdsvis enkel, da det er adgang til fuldstændig kontrol over arbejdsprocesserne.

Det samme er ikke gældende for bygningsforsyning. Indsamling af forbrugsdata, også kaldet submetering, involverer de parter som skal bruge data.

Uanset hvilken bygning, der er tale om vil man typisk have de samme udfordringer. Der skal leveres data for afregning af elektricitet, gas, og vand. Hver af disse leverandører har hver deres egen server for data, deres eget overvågningscenter, og deres egen kundeplatform hvor forbrugerne kan se deres data.

For effektivt at håndtere data fra smarte sensorer i en bygning må der en IoT løsning ind, som kan sørge for at sende data fra hver måler til den rigtige server. Det lyder forholdsvist kompliceret – men er det det?

Det er enkelt, hvis den netværksenhed, som forbinder målerne med de respektive servere er en TRB143 industriel gateway. Den har et interface til M-Bus. Dette interface er den nye standard for telemetri applikationer, og samler successen op fra det ældre og mere generelle Modbus interface.

M-Bus kommunikationsprotokollen anvendes til at transportere telemetri data, som f.eks. fra gas, varme, elektricitet, koldt og varmt vand m.m. fra måleren og til den centrale dataopsamling. Forestil dig et bygningskompleks med 50 lejligheder. For hver af lejlighederne ønskes en måler for elektricitet, vand og gas. Hvert sæt af de 50 målere kan forbindes til her til en TRB143 gateway med M-Bus interface.

Via dette interface kan gatewayen transportere data til den korrekte server ved hjælp af 4G netværket. Et sådant interface findes nemlig også i TRB143.

Kunden har mulighed for at monitorere data i deres datacenter. Men hvorfor stoppe ved 50 målere? En TRB143 kan tilsluttes til op til 250 forskellige målere via M-Bus interface, så længe målerne er tilsluttet strøm. Desuden kan TRB143 strømforsyne op til 6 målere via M-Bus interfacet.

Med TRB143, vil transport af data ske stabilt og sikkert beskyttet af sikkerhedsopdateringer.

Læs mere om TRB143 her.

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975
P nummer: 1013575157

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 tad@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.031