23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev Styrken i Fællesskabet på Dansk Fællesstand på Elmia Subcontractor 2024!

Er du klar til at vise den skandinaviske industri, hvordan du kan være en værdifuld leverandør på Elmia Subcontractor 2024? Så er det nu du skal slutte dig til den danske fællesstand! Lad os sammen vise svenskerne, hvad danske underleverandører står for.

Elmia Subcontractor 2024, Jönköping, Sverige, 12-14 November 2024

Elmia Subcontractor har etableret sig som den førende messe for underleverandører i Skandinavien og Nordeuropa. Det er et uundværligt mødested, hvor innovative virksomheder samles for at præsentere deres nyeste produkter, dele viden og etablere forretningsforbindelser. Eksportbarometer for første kvartal 2024 viser, at optimismen blandt eksportvirksomhederne stiger trods fortsat høje renter. Virksomhederne melder om bedre eksportudsigter for Skandinavien og Europa. i 2024 vil Elmia Subcontractor derfor være vigtigere  end nogensinde før!

Læs mere om fællesstanden på Elmia Subcontractor 2024, og tilmeld dig

Hvorfor Deltage på Den Danske Fællesstand?

At deltage på Elmia Subcontractor 2024 er mere end bare en chance for at præsentere dine produkter og tjenester. Det er en mulighed for at indgå i et levende fællesskab af ligesindede fagfolk, eksperter og potentielle partnere. Her er hvorfor du ikke bør gå glip af denne mulighed:

  • Netværksmuligheder: Messer som Elmia Subcontractor er en af de bedste måder at udvide dit netværk på. På den danske fællesstand kan du møde repræsentanter fra andre danske virksomheder samt potentielle kunder og samarbejdspartnere fra hele Nordeuropa.
  • Markedsindsigt: At være til stede på en messe som Elmia Subcontractor giver dig mulighed for at få førstehåndsindsigt i de nyeste trends, teknologier og markedstendenser inden for fremstillingsindustrien. Du kan observere dine konkurrenter, udforske nye produkter og tjenester, og få inspiration til din egen virksomhed.
  • Præsentationsmuligheder: Den danske fællesstand giver dig en fremtrædende placering og synlighed på messen. Dette øger dine chancer for at tiltrække opmærksomhed fra potentielle kunder og besøgende. Vores professionelt designede, og velafprøvede standkoncept sikrer, at din virksomhed står skarpt på messen.
  • Forretningsmuligheder: Messe-deltagelse kan føre direkte til nye forretningsmuligheder. Ved at møde beslutningstagere og influenter fra forskellige brancher kan du identificere potentielle samarbejdspartnere, udvikle nye forretningsforbindelser og måske endda lukke nye salgsaftaler.
     

Hvordan Deltager Du?

Det er enkelt! Besøg vores hjemmeside og reserver din plads på den danske fællesstand i dag. Vi sørger for resten, så du kan fokusere på at få mest muligt ud af din deltagelse på Elmia Subcontractor 2024.

Læs mere om fællesstanden på Elmia Subcontractor 2024, og tilmeld dig

Tilmeld dig nu, tag del i optimismen og vær en del af succesen på Elmia Subcontractor i november 2024!

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

Morten Lauridsen
Member Relations Manager
+45 60208556 mol@danishexport.dk

Send til en kollega

0.048