23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Produktionschef i Rampelyset: René Nielsen Tiltræder hos Micro Technic

Micro Technic har ansat René Anderskov Nielsen som deres nye produktionschef. Med over tre årtiers erfaring i produktionsområdet og en særlig ekspertise i produktionsplanlægning og projektledelse, bringer René en praktisk og hands-on tilgang til rollen. Han ser sin ansættelse som en mulighed for at bidrage til virksomhedens fortsatte succes og har allerede ambitiøse planer for at forbedre produktionsprocesserne.

Aarup, Danmark – [09.04.2024] – I dag annoncerede Micro Technic ansættelsen af René Anderskov Nielsen, som deres nye produktionschef. Nielsen, der har været i virksomheden i cirka to måneder, bidrager allerede med sin brede erfaring inden for produktionsplanlægning, projektledelse og personaleledelse til rollen.

 

Omfattende Produktionserfaring

Nielsen har en fornem karriere på over tre årtier inden for produktionsområdet. Siden han kom ind på arbejdsmarkedet som 18-årig, har han opnået en omfattende forståelse for forskellige produktionsfunktioner gennem praktisk erfaring i diverse roller.

 

Planlægnings ekspertise & Praktisk Ledelsesstil

I de seneste 20 år har René finpudset sine færdigheder inden for produktionsplanlægning og projektledelse. Dette fokus har udstyret ham med et skarpt blik for at optimere produktionsflowet og en strategisk forståelse for, hvordan forskellige aspekter af produktionen griber ind i hinanden for at skabe effektive forbedringer.

Renés ledelsesstil understreger en praktisk, hands-on tilgang. Han trives med at arbejde sammen med sit team og fremmer en kultur for kontinuerlig forbedring. Han ser nødvendigheden i at udfordre etablerede normer for at opnå bedre effektivitet og produktivitet.

 

Klar til at skabe forandringer

Micro Technics dedikation til kvalitet og innovation resonerede stærkt hos René. Han ser sin rolle som en glimrende mulighed for at udnytte sin ekspertise og bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

" Jeg startede med at arbejde med ledelse på et lidt sendt tidspunkt i min erhvervskarriere. For 7 år siden tog jeg en tungere efteruddannelse i ledelse og har siden ledt efter et perfekt match mellem min praktiske og operationelle ledelsesstil." udtaler René Nielsen. " Jeg så et spændende match med Micro Technic, hvor jeg har mulighed for at sætte mit eget præg på produktionen og være med til at skabe en positiv udvikling for den samlede forretning."

 

Fremtiden

René er ivrig efter at komme i gang med sin nye rolle og samarbejde med produktionsteamet for at nå Micro Technics mål for fremtiden. Han har allerede skitseret ambitiøse planer for produktionsteamet, og virksomheden er overbevist om, at disse initiativer vil føre til betydelige fremskridt i produktionen.

"Vi er glade for at kunne byde René velkommen til Micro Technic," udtaler Frank Max Laursen, CEO hos Micro Technic. "Hans omfattende erfaring og passion for produktion gør ham til en værdifuld ressource for vores team. Vi er overbeviste om, at under hans ledelse vil vores produktion nå nye højder."

 

Besøg Micro Technic: micro-technic.com 

Micro Technic A-S
Smedevænget 5
5560 Aarup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647628
P nummer: 1002101383

Kontaktperson

TEK
Thea Engstrøm Knudsen
thea@micro-technic.com

Send til en kollega

0.047