23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fordele ved større serieproduktioner hos Induflex

Kvalitet, effektivitet og hastighed er nøgleord i moderne virksomhedsdrift. Serieproduktion ved hjælp af den nyeste teknologi og automation er en af vejene til at opnå disse mål. Forstå hvilke fordele du får gennem serieproduktion hos Induflex.

Hos Induflex har vi et bredt udvalg af kunder, der nyder fordelene ved større serier af plastkomponenter. Og der er god grund til det. Vores automatiserede produktionsmetoder og omfattende materialelager garanterer en konsekvent kvalitet og pålidelighed, uanset størrelsen på din ordre. Udover at øge effektiviteten tilbyder serieproduktion en række andre fordele for både kunder og selve producenten.

 

Lavere produktionsomkostninger 

Serieproduktion hos Induflex giver dig mulighed for at nyde fordelene ved optimerede processer og stordriftsfordele. Ved at reducere spild og optimere produktionsprocesserne kan vi tilbyde dig lavere omkostninger pr. enhed, hvilket sikrer konkurrencedygtige priser og maksimal værdi for dine investeringer.

 

Hurtigere leveringshastighed 

Automatisering af vores produktionslinjer gør det muligt at producere større mængdeenheder på et program uden at gå på kompromis med nøjagtighed eller kvalitet, hvilket sikrer reducerede leveringstider.

 

Skalerbarhed og fleksibilitet

Serieproduktion giver virksomheder mulighed for at positionere sig for fremtidig vækst og skalerbarhed. Etablerede produktionsprocesser og forsyningssystemer muliggør hurtig reaktion på stigende efterspørgsel og udvidelse af produktionskapaciteten efter behov.

 

Vælg den rette producent

Når der snakkes produktion af større serier, så varierer det typisk fra virksomhed til virksomhed. Men hos Induflex handler serieproduktion om alt fra 10 til 10.000 emner. Mulighederne herimellem afhænger dog af spåntiden og kompleksiteten af det givne emne.

Ved produktion af større serier af plastemner kan Induflex være den perfekte partner for dig. Vi har et indgående produkt- og materialekendskab inden for serieproduktion af emner i teknisk plast, der sikrer en pålidelig og effektiv produktion af plastkomponenter i større serier. 

Og når det kommer til plads til de ekstra emner, har du intet at bekymre dig om. Vi tilbyder også lagerplads til vores kunder i industrien og kan gøre det samme for dig.

Kontakt vores specialister i dag og få personlig sparring om dine emner på tlf. +45 9837 1988 eller send os en mail på induflex@induflex.dk. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dine projekter.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.047