23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Panasonic får afgørende rolle for produktionen af 11.000 timers content fra OL

Som olympisk partner i kategorien lyd-/TV-/videoudstyr vil Panasonic bidrage til effektiv og bæredygtig eventstyring i Paris 2024 - blandt andet via installation af 130 laserprojektorer.

Panasonic Connect Co., Ltd. vil levere nyeste-AV-løsninger, herunder professionelt broadcast-produktionsudstyr og laserprojektionssystemer til de olympiske lege Paris 2024, der afholdes i Frankrig fra 26. juli til 12. august, og de Paralympiske Lege i Paris 2024, der er planlagt fra 28. august til 8. september. Som olympisk partner, paralympisk partner og chartermedlem af The Olympic Partner-program vil Panasonic arbejde tæt sammen med Den Internationale Olympiske Komité (IOC), Paris' organisationskomité for de olympiske lege og Olympic Broadcasting Services (OBS) for at yde støtte til driften af begivenhederne.

I overensstemmelse med målet om at gøre Paris 2024 til en stadig mere bæredygtig begivenhed foreslår Panasonic innovative løsninger på branchens vedvarende mangel på arbejdskraft og udfordringerne ved sofistikerede visuelle udtryk. Panasonics IT/IP-platform KAIROS vil levere videoindhold til store LED-skærme på næsten alle konkurrencesteder (26 i alt), hvilket forenkler komplekse arbejdsgange og strømliner driften ved at producere indhold til op til tre spillesteder via én enkelt KAIROS Core-enhed. Derudover vil der blive installeret fjernkameraer i alle 29 presserum. Ved at konsolidere simultantolkning i det primære pressecenter (MPC) kan oversættelsestjenester desuden leveres fra fjerntliggende steder, hvilket reducerer behovet for rejser. Disse løsninger vil forbedre driftseffektiviteten og adressere hardware- og softwareaspekter sammenlignet med tidligere begivenheder.

Som markering af den største projektorplacering nogensinde på konkurrencesteder planlægger Panasonic at installere 130 laserprojektorer. Blandt dem er verdens mindste og letteste projektor[1], som har et 40% mindre[2] kabinet end tidligere modeller. Panasonics arbejdsbesparende projektionsteknologi reducerer ressourceallokeringen til transport, lagring og installation, hvilket bidrager til en reduktion af begivenhedens CO2-aftryk. Desuden vil Panasonics nyligt lancerede fjernstyrede service give operatører mulighed for at administrere og overvåge systemet via skyen og adressere potentiel billedforskydning forårsaget af faktorer som vibrationer uden at være på stedet. Sammen vil disse innovationer bidrage til arrangementets ønske om bæredygtighed.

Panasonic har leveret AV-udstyr og -tjenester til de olympiske og paralympiske lege i over 30 år, startende ved de olympiske lege i Barcelona 1992. Derudover skrev Panasonic i oktober 2014 historie som den første japanske virksomhed, der blev en verdensomspændende paralympisk partner for Den Internationale Paralympiske Komité og derved bidrog til fred og udvikling i det internationale samfund samt fremme og popularisering af paraidræt.

Med visionen "Sharing the Passion" hjælper Panasonic med at formidle dramaet, spændingen og følelserne ved elitesportskonkurrencer til mennesker over hele verden gennem sine sponsoraktiviteter. Panasonic støtter helhjertet De Paralympiske Leges mission om at fremme et inkluderende samfund for mennesker med handicap ved at fremme paraidræt. Vi er til stadighed dedikerede til at skabe produkter og tjenester, der henvender sig til alle, herunder seniorer og personer med handicap.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.063