23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdateret udgave af WeASSIST Andon proces- og produktionsoptimeringssystem fra WERMA

WeASSIST er et cloudbaseret Andon system, der i snit reducerer uønsket nedetid i produktionen med 10%. Den nye WERMA CALCULATOR herunder kan bruges til at beregne din effektivitetsforøgelse samt dine årlige besparelser og merindtjening. Definer din reelle produktionskapacitet pr. døgn, mål den aktuelle produktionstid, der er til rådighed pr. døgn, mål den reelle produktionstid og det reelle antal. Beregn hurtigt og let din reelle økonomiske effektivitet i alle dine produktionsafsnit.

Udløber
5. april 2026

WeASSIST Andon systemet er et selvstændigt system, der kører uafhængigt af andre IT systemer i virksomheden. Sikkerhedsmæssigt placeres WeASSIST i kategori med MS 365 Office pakken og andre virksomhedssystemer, der afvikles på MS Azure platformen. Dette giver vished for højeste grad af IT sikkerhed.

Optimeringsberegneren kan med dine input oplyse, hvor meget din produktion kan effektiviseres, samt hvilke besparelser og fortjenester der kan opnås.  Du finder WERMA CALCULATOR - klik her.

WeASSIST består af hardware og software, som kan opsættes på få minutter og skaleres fra ganske få måletårne i den lille virksomhed til Enterprises med mega store produktioner. Hvis man ønsker at nå guldniveau inden for LEAN produktion, så er Andon systemet en betingelse og et naturligt værktøj til indhentning af proces- og produktionsdata.

Azure Cloud, den digitale tvilling

WeASSIST senderen opfanger konstant 24V signalerne fra  produktionens WERMA lystårne og sender dem via radio til den lokale gateway, der er specielt allokeret til WeASSIST systemet.

Den centrale WeASSIST gateway modtager den aktuelle status  fra alle WeASSIST senderne på lokationen, dvs. alle maskiner og manuelle arbejdsstationer via radio, hvorefter de samlede data sendes op til WeASSIST Azure cloud.  Den cloud-baserede WeASSIST software viser nu alle aktuelle status på maskiner og arbejdsstationer på samtlige dashboards dedikeret til produktionschefen, lagerchefen, vedligeholdelseschefen og enhver anden C level ansvarlig medarbejder.

Hvordan opsætter man så lystårnene og WeASSIST systemet? Det kan du se ved at  Klikke HER

Analyse af produktionseffektiviteten

Ved at analysere samtlige produktionsmaskiners tilstand kan man hjælpe til at forøge produktionsanlæggets oppetid, reducere vedligeholdsudgifterne samt forbedre produktiviteten.

WeASSIST softwaren indeholder værktøjer, der gør det muligt at skabe individuelle kategorier,  som du ønsker at analysere på, eksempelvis analyse af maskinens driftsstatus, herunder produktivitet, eller tilgængelighed af materialer mv.

For at analysere tilstandene, så gemmes der en række karakteristikker for hver enkelt kategori (i eksempelvis "Status" kategorien gemmes karakteristikken "Klar til produktion"  "Fejl").

Dette betyder at alle ansvarlige medarbejdere har et realtime overblik over situationen i virksomheden inden for deres ansvarsområde, hvilket gør det muligt at reagere hurtigt på input samt give tilbagemeldinger og afhjælpe problemer hurtigst muligt.

Hvordan opsættes et individuelt dashboard til de ansvarlige? - det kan du se ved at Klikke HER

Analyse af årsager til fejl

Analyse af årsagerne til fejl, som tidligere har medført nedbrud på maskiner og forsinkelser i produktionen, kan hjælpe med at minimere gentagne problemer og specifikt forbedre produktkvaliteten og reducere nedetid i produktionen.

For at analysere skal du som det første definere de typiske fejlårsager (f.eks. manglende råvarer,/komponenter, strømfejl, eller værktøjsskift) og blot gemme dem i systemet indtil næste gang, der er en lignende hændelse.

Ved at bruge forskellige rapport formater, så kan disse fejl opfanges og løbende noteres og sorteres, efter hvor lang tid fejlen varer, hvor hyppigt fejlen forekommer, hvilket gør det muligt for dig at identificere flaskehalsene i produktionen og dermed de områder og processer med det største optimeringspotentiale.

Hvordan gemmer du årsager til fejl i produktionen?  - det kan du se ved at Klikke HER

Vil du vide mere om WeASSIST Andon systemet?

Vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på 60208040, eller bz@robotech.dk

Du er også velkommen til at udforske WERMAS officielle landing page for WeASSIST - Tryk Her

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.063