23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt LED signal lampe med 7 farver og blinkende lys, type MC55 fra WERMA

Kompakt LED signal lampe med mange anvendelses muligheder. Lampen på55mm i diameter, kan både lyse med konstant lys, eller med blinkende lys. Multifarve lampen tilbyder op til 7 forskellige farver i en enkelt lampe, rød, gul, grøn, hvid, blå, violet og turkis. Styring af lampen sker via en enkel kabel forbindelse. Passer perfekt til små og mellemstore maskiner.

Udløber
18. maj 2026

Den populære lampeserie MC55 fra WERMA omfatter også en multifarve model, der tilbyder op til 7 forskellige farver fra en enkelt lampe, nemlig farverne: rød, gul, grøn, hvid, blå, violet og turkis.

I stedet for at have flere forskellige lamper med hver sin farve, så kan maskinbyggere nu vælge en enkelt lampe som kan lyse i alle de ønskede drift situationer, uanset hvilken farve der ønskes, så kan lampen også blinke hvis det ønskes og det er muligt at bestille lampen med en indbygget lydalarm som kan tændes i bestemte situationer.

WERMA har et meget stort udvalg af Beacon lamper, eksempelvis EvoSIGNAL der findes i størrelserne mini, midi og maxi, samt færdigsamlede og modulære lystårne der kan styres ved hjælp af 24Vdc signaler, eller IO-link såfremt man ønsker en busstyring med mulighed for flere informationer.

Hvis du vil vide mere om det store WERMA program, så er du velkommen til at følge dette link.

Har du spørgsmål omkring WERMA produkter, herunder teknisk support er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på tlf. 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

 

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.062