23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gentager succesen: Induflex inviterer til nyt seminar i september

Ovenpå et succesfuldt første plastseminar, følger Induflex op med endnu en mulighed for at lære om de mange plasttypers egenskaber ved teknisk plast som konstruktionsmateriale til komponenter og maskindele. Det sker den 17. september 2024, hvor dørene igen bliver åbnet op for et gratis seminar.

Plast er en uundværlig ressource, som bliver benyttet til et væld af opgaver. Mange tænker først emballage og det fører en masse fordomme med sig. Men plast kommer i mange former og anvendes hyppigt på tværs af industrier som vigtige komponenter for produktionsmaskiner, sorteringsmaskiner, medicinalmaskiner og meget mere. 

 

Og det er der en god grund til. Mange egenskaber i den store skare af plasttyper giver mange fordele over eksempelvis metal, stål og endda træ. De egenskaber vil Induflex skabe mere forståelse omkring. Derfor afholder plastbearbejdningsvirksomheden igen et stort plastseminar - denne gang den 17. september fra klokken 10:00 til 15:00. 

 

Sidste plastseminar blev en øjenåbner for mange af deltagerne som fik en masse ny viden med sig – en deltagelse som de alle anbefaler at andre også bør tage sig tid til. 

 

Du får en forståelse for den interessante verden af teknisk plast, materialernes potentiale i industrielle applikationer og hvilke fordele du kan drage dig ved at skifte metaller ud med teknisk plast. Målet er at give dig den nødvendige viden til at træffe velinformerede beslutninger om brugen af plastmaterialer i dine projekter. 

 

Specialisterne fra Induflex tager dig med på en dybdegående rejse gennem de forskellige tekniske plasttyper, herunder PEHD, POM og PET, og viser dig, hvordan disse materialer kan anvendes i forskellige applikationer på tværs af industrier. Her knyttes der vigtige design- og konstruktionsråd for at binde det hele sammen, så du får det mest optimale udgangspunkt i fremtidige projekter med plast. 

 

Vi håber, at se dig den 17. september til en dag fyldt med indsigter, inspiration og netværk. Du kan læse hele programmet for dagen i lige her

 

Eller er du allerede motiveret for at deltage, så tilmeld dig seminaret med dette tilmeldingslink

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.031