23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk maskine revolutionerer produktionslinjer i Danmark og Europa

I dagens moderne produktionsmiljøer er der en stigende efterspørgsel efter præcise og pålidelige doseringssystemer, der kan håndtere en bred vifte af materialer med stor nøjagtighed. ViscoTec Nordics ViScaMix-maskine er et perfekt eksempel på en sådan avanceret teknologi, der er blevet en uundværlig del af produktionslinjer i Danmark og Europa.

ViScaMix er et dansk udviklet avanceret doseringssystem, der er designet til at dosere nøjagtige mængder af materialer som epoxy, lim, silikone og diverse 2-komponents materialer i fx elektronikproduktion og andre produktionsvirksomheder, hvor præcision og pålidelighed er afgørende. Med sin avancerede væskehåndteringsteknologi og høje doseringsnøjagtighed kan ViScaMix opfylde selv de mest krævende krav fra industriens toneangivende virksomheder. 

En af de mest populære anvendelsesmuligheder for ViScaMix er potting, en proces, hvor elektroniske komponenter bliver påført et beskyttende lag af hærdemateriale for at sikre deres langvarige ydeevne og pålidelighed. Med ViScaMix kan produktionsvirksomheder dosere præcise mængder af hærdemateriale hurtigt og effektivt, hvilket resulterer i mere konsistente og pålidelige slutprodukter.

En af de største fordele ved ViScaMix er dens alsidighed og evne til at håndtere en bred vifte af materialer og viskositeter. ViScaMix kan dosere materialet med stor nøjagtighed og kontrol, hvilket giver produktionsvirksomheder mulighed for at opnå større effektivitet og kvalitet i deres processer.

Med sit avancerede doseringssystem har ViscoTec Nordic skabt en maskine, der har potentiale til at forandre måden, produktionsvirksomheder arbejder på i Danmark og Europa. ViScaMix er ikke blot en doseringsmaskine – det er et værktøj, der kan hjælpe virksomheder med at opnå nye niveauer af præcision, pålidelighed og effektivitet i deres produktion. Med sin avancerede teknologi,  og alsidighed ser fremtiden lys ud for denne innovative maskine, der allerede har vundet stor anerkendelse i industrien.

Nogle af fordelene ved ViScaMix kontra andre doseringssystemer: 

  • ViScaMix er brugervenlig og nem at benytte
  • ViScaMix har ganske få sliddele og er derfor økonomisk både i forhold til reservedele og nedetid, som er minimal
  • ViScaMix udlægger væske med en ekstrem høj nøjagtighed og præcision
  • ViScaMix er nem at flytte rundt i produktionen 
  • ViScaMix bliver i dag brugt i mange produktionsvirksomheder og der er en ekstrem høj kundetilfredshed
  • ViScaMix er en dansk udviklet maskine
  • ViScaMix kan både benyttes til manuel dispensering og semi automatisk dispensering

OBS: ViScaMix er udviklet af Scanmaster ApS. Scanmaster blev ved årsskiftet opkøbt af den tyske koncern ViscoTec, og skiftede i den forbindelse navn til ViscoTec Nordic

Vil du vide mere om ViScaMix eller vores andre doseringsløsninger, så kontakt os på info@viscotec-nordic.com eller ring til os på 4582 8090.

Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom ved Roskilde, hvis du vil vide mere eller køre test på maskinen.  

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11