23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innodisk udgiver ny MIPI over Type-C kamera løsning

Innodisk udgiver ny MIPI over Type-C kamera løsning med udvidet forbindelsesafstand på op til 2 meter.

Innodisk, en førende global AI løsningsudbyder, annoncerer lanceringen af sin første MIPI over Type-C løsning. Denne eksklusive teknologi overgår traditionelle MIPI-kabellængdebegrænsninger, hvilket tillader indlejrede kameramoduler at blive placeret længere væk fra systemet. Dette udvider mulighederne for visuelle AI-applikationer, især inden for smart fremstilling og smarte byer, hvilket muliggør en problemfri integration af højtopløselige visionsystemer i disse udviklende miljøer.

Den stigende popularitet af visionbaserede applikationer på tværs af brancher understreger det kritiske behov for højkvalitets, pålidelige kamera løsninger. Som computer vision bliver et hjørnesten for AI-udvikling, fortsætter efterspørgslen efter industrielle kameraer med at stige. Innodisk anerkender dette behov og har udviklet MIPI over Type-C-løsningen for at imødekomme de udfordringer, der står over for visionsystemintegratorer og udviklere.

Innodisks MIPI over Type-C teknologi udvider forbindelsesafstanden til 2 meter eller mere, hvilket overstiger den tidligere 30 cm kabel længdebegrænsning samtidig med at bevare høj ydeevne. Det muliggør problemfri konvertering til en tilpasset USB Type-C interface gennem et skræddersyet adapterkort og tilbyder omkostningseffektivitet i forhold til SerDes løsninger. Derudover har denne løsning succesfulde implementeringer på NVIDIA Jetson, Intel x86 og ARM platforme, hvor Innodisk aktivt investerer i R&D for at sikre løbende kompatibilitet på tværs af forskellige platforme og accelerere implementeringen af edge AI-applikationer for kunder.

Innodisks MIPI over Type-C kamera modulløsninger anvendes i vid udstrækning i forskellige smarte applikationer. De revolutionerer industrier som smart fremstilling, hvor AMR'er og gaffeltrucks drager fordel af højtopløselig billedfremstilling og udvidet rækkevidde. På samme måde udnytter delt mobilitetsapplikationer såsom fælles cykler disse moduler til forbedret sikkerhed og effektivitet. Ved at tilbyde en kombination af høj båndbredde og længere rækkevidde fjerner Innodisks løsning kabel længdebegrænsninger og åbner op for en bølge af nye muligheder for smarte applikationer.

Innodisks MIPI over Type-C løsning markerer et betydeligt spring fremad ved at bygge videre på sin diverse MIPI kamera modul portefølje og problemfri platform integration. Dette inkluderer kompatibilitet med NVIDIA Jetson, Intel 12th til 13th Gen, Core Ultra processor, AMD Xilinx og NXP. 

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047