23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAEON lancerer verdens mindste Edge PC med en indlejret Intel Core CPU, de next-TGU8-EZBOX

Med introduktionen af de next-EZBOX udvider AAEON's de next serien til at omfatte alt fra et edge-system til dedikerede udvidelseskort.

Efter succesen med de next formfaktoren, som inkluderede verdens mindste single board computere, der kunne huse Intel® Core™ og AMD Ryzen™ V2000-serie processorer, har AAEON annonceret de next-mærkets første edge-system, de next-TGU8-EZBOX. 

Ligesom sine rekordbrydende SBC-modstykker er de next-TGU8-EZBOX verdens mindste edge PC med en indlejret Intel® Core™ processor, og måler kun 95,5 mm x 69,5 mm x 42,5 mm med en heatsink, og 95,5 mm x 69,5 mm x 45,4 mm med en aktiv køler. Systemet er velegnet til edge computing og IoT-gateway-løsninger, især i scenarier med begrænset plads. Desuden vil fordelene ved blæserløs varmeafledning, såsom lav støj og beskyttelse mod støv, appellere til kunder inden for både digital skiltning og industri. 

Systemet bevarer mange af I/O-funktionerne fra sine board-modstykker, inklusive flere højhastighedsgrænseflader til industriel ydeevne. To LAN-porte, der opererer ved både 2,5GbE og GbE hastigheder, er bekvemt grupperet sammen med to USB 3.2 Gen 2 porte og en HDMI 1.4b port for nem adgang under drift. 

Med 16 GB indbygget LPDDR4x systemhukommelse tilbyder de next-TGU8-EZBOX høj båndbredde og effektiv databehandling. Derudover giver de next-TGU8-EZBOX udvidelsesmuligheder via en M.2 2280 M-Key, som kan imødekomme applikationslagringsbehov. De next-TGU8-EZBOX tilbyder bred kompatibilitet med operativsystemer, herunder Windows 10 og Ubuntu 20.04.4 (Kernel 5.13), for nem integration i eksisterende IT-infrastrukturer og udviklingsmiljøer. 

Siden udgivelsen af det første de next-TGU8 board, er produktlinjen udvidet til at omfatte et fuldt økosystem, der spænder over single boards, dedikerede udvidelsesmoduler og nu en systemløsning. 

Mens de next-TGU8-EZBOX’s utroligt lille størrelse ikke tillader det samme omfang af udvidelse som større Mini PC’er, bemærker AAEON, at dette kompenseres ved hjælp af udvidelsesmodulkataloget, som er kompatibelt med både de next-TGU8 og de next-V2K8 single-boards. For eksempel giver PER-T642 brugere support til enten AI-acceleration eller Wi-Fi-moduler, når de bruges sammen med de next board-serien. Samtidig parrer PER-T643 AI-acceleration med 4G-understøttelse. Til industrielle kontrolopgaver tilbyder PER-R41P PCIe-udvidelse sammen med et Riser Kit for at muliggøre yderligere interfaces såsom lagring, grafikkort og Ethernet. 

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047