23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opgradering og nye produktvarianter for MACX Analog skilleforstærkere og måleværditransducers

Nye produkter og teknologiske opdateringer for MACX Analog skilleforstærkere med egensikker eksplosionsbeskyttelse og funktionel sikkerhed

Programmet af MACX Analog skilleforstærkere med egensikker eksplosionsbeskyttelse og funktionel sikkerhed fra Phoenix Contact er blevet udvidet til at omfatte en række nye produktvarianter og har samtidig fået en teknologisk opgradering. Produkterne kan nemt kombineres med vores 6,2 mm skilleforstærkere og måleværditransducers fra MINI Analog Pro serien

MACX Analog produktserien har en bred, international Ex godkendelsespakke i overensstemmelse med de nyeste standarder for brug i alle Ex zoner og til alle materialegrupper. Derudover tillader minedrift- og marinegodkendelser samt varianter med et udvidet temperaturområde på -40 til +70°C samt dokumenterede krav til højdedriftsområder op til 5000 m anvendelse i krævende miljøer. 

Produkterne er blevet udsat for NAMUR typetest efter NE95 af et uafhængigt laboratorie. Derfor overholder komponenterne kravene fra procesindustrien, både hvad angår tekniske egenskaber og eksplosionsbeskyttelse, reparation, montage og dokumentation. MACX Analog skilleforstærkere og måleværditransducers fås til alle sikkerhedsrelaterede applikationer op til SIL 2 SC 3 eller SIL 3. Udvalgte produkter omfatter PL certificering til brug i maskinbygning. Det gælder både standard applikationer og eksplosionsbeskyttelse. 

Hjælp fra app eller software
Et digitalt navneskilt giver præcis, enhedsspecifik information og er en kilde til hjælp under konfiguration. Yderligere gør app’en ”Signal Conditioner” eller softwaren (til pc) ”Clipx Engineer device parameterization" det nemt at identificere produkterne, indstille deres parametre og overvåge procesværdier. Den giver også adgang til modulspecifikke dokumenter som pakkelister og datablade. Fra et mekanisk synspunkt gør Push-in tilslutningsteknologien det muligt at indsætte ledere hurtigt og uden værktøj. Den specielle kontaktfjeder sikrer høj kontaktkvalitet og store lederudtrækningskræfter. 

Det omfattende program med 1- og 2-kanals måleværditransducers samt signalduplikatorer med en overordnet bredde på 12,5 mm kan kombineres med 6,2 mm brede produkter fra MINI Analog Pro serien via DIN-skinnestik. Det modulære DIN-skinnestik er en fleksibel systemløsning til brokobling, forsyning og diagnose, som især i flerkanals-applikationer gør installation, systemudvidelser og udskiftning af moduler mere enkel - selv under igangværende drift. MINI Analog Pro programmet omfatter varianter med egensikker eksplosionsbeskyttelse og SIL 3 1oo1 funktionel sikkerhed kombineret med moderne, analog kredsløbsteknologi i et hidtil ukendt kompakt design hvad angår bredde og installationshøjde. Sammenlignet med konventionelle løsninger sparer dette op til 50% af pladsbehovet i styretavlen. 

Mere om skilleforstærkere og måleværditransducers

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Ejner Bøndergaard
Product Manager
eboendergaard@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.047