23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAEONs MXM-ACMA kombinerer Intel Arc-grafik med en fire-skærms interface til digitale skiltningsløsn

Ved at kombinere Intel® Arc™-grafik med en fire-skærms interface, er AAEONs nye MXM-ACMA skræddersyet til at forstærke digital skiltning og edge AI.

AAEON, en førende leverandør af industrielle og indlejrede computingsløsninger, har udgivet MXM-ACMA, et nyt indlejret grafikmodul med Intel® Arc™ A-serie grafik. MXM-ACMA er AAEONs første produkt, der er bygget på MXM 3.1 Type A formfaktoren, designet til at levere forbedret ydeevne og beregningskapaciteter til applikationer som digital skiltning, gaming, edge AI og sundhedsbilleddannelse. 


Udstyret med 4GB GDDR6-hukommelse, ray tracing og Intel® Deep Link Technologies, kan MXM-ACMA fremskynde databehandling og optimere renderingsevner. Med et valg mellem Intel® Arc™ A370M eller Intel® Arc™ A350M GPU'er, tilbyder MXM-ACMA op til 128 Intel® Xe Matrix Extension (Intel® XMX) motorer fordelt på op til otte Xe-kerner for betydeligt at øge regnekraften til AI-arbejdsbelastninger. Samtidig giver dens ray tracing-teknologi brugerne en platform til at fremskynde trænings- og inferensprocesser for maskinlæringsmodeller. 


MXM-ACMA understøtter fire displayudgange gennem DP++ 1.4 eller HDMI 2.1 interfaces, hvilket giver et bredt udvalg af visuelle opsætningsmuligheder. Denne kapacitet sikrer pålidelig tilslutning og visuel kvalitet, hvilket gør den velegnet til applikationer såsom multi-skærms digital skiltning installationer og interaktive gaming miljøer. 
Som med de fleste af AAEONs løsninger, har MXM-ACMA et industrielt temperaturområde på 32°F ~ 140°F (0°C ~ 60°C), mens den også understøtter både Windows og Ubuntu for fleksible udviklingsmuligheder. Modulet drager også fordel af en række open-source, cross-platform udviklingsværktøjer, herunder OpenCL™, OpenGL®, OpenVINO™ og DirectX 12 Ultimate, takket være dens Intel® Arc™ A-serie grafikbase. 

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047