23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det er vigtigt at kunne være fleksibel og hurtig

Med en DATRON maskin er det nemt at fastspænde materialet, det er nemt at fjerne et fixtur og lige så nemt at sætte det tilbage på nøjagtig samme sted. DATRONs maskiner gør CNC-bearbejdning mere attraktiv og appellerer til næste generation - deraf navnet på DATRONs brugergrænsefladesoftware - next. 

Udløber
18. juni 2025

At kunne være hurtig og fleksibel betyder meget, at du kan tage imod flere job og også flere akutjobs.  Med en DATRON maskin er det nemt at fastspænde materialet, det er nemt at fjerne et fixtur og lige så nemt at sætte det tilbage på nøjagtig samme sted. DATRONs maskiner har et mskinbord med centreringsgreb, der gør det nemt at placere fixturer på det rigtige sted og undgår en masse unødvendig måletid. Med den enkle og hurtige spændeteknologi og vakuumteknik sammen med renishaw  og kamerafunktion reduceres opsætningstiden kraftigt. Effektivt och flexibelt!

Det er også af stor værdi at have maskiner i produktion, som er nemme at bruge og køre. Med DATRONs nye brugerskærm er det nemt at håndtere og forstå maskinen. Det er altid tydeligt vist, hvad du laver, og hvor du er. DATRONs maskiner gør CNC-bearbejdning mere attraktiv og appellerer til næste generation - deraf navnet på DATRONs brugergrænsefladesoftware - next

Kik - youtube - next

Du behøver ikke længere at indtaste en kode, men brug kommandoerne på skærmen ligesom vi bruger en smartphone i dag. Det er vigtigt at bringe den næste generation ind i området for CNC-bearbejdning. Med en DATRON-maskine er det også et meget renere og højteknologisk miljø, som gør, at den føles meget sjovere og mere attraktiv.

Invester i en maskine med den nyeste teknologi og bliv hurtigere og mere fleksibel. Maskinerne er desuden meget energieffektive, hvilket også bidrager til et bedre produktionsresultat.

Kom og besøg os for at opleve enkelheden og kvaliteten af ​​DATRONs højhastighedsfræsemaskiner. Det er også muligt at kontakte os for en prøvefræsning.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063